Brandstofpomp

De brandstofpomp, ook wel opvoerpomp genoemd, zorgt ervoor dat de brandstof vanuit de tank door de leiding richting de motor gaat. De brandstofpomp werkt nauw samen met de inspuitpomp, samen vormen ze een belangrijk onderdeel van het brandstofsysteem. Wij van Site4Cars bieden brandstofpompen aan van verschillende merken, waaronder Site4Cars Best Deal, Bosch, Pierburg, Elring, Febi Bilstein, INA, Ruville, Blue Print, Topran.

Zoek onderdelen voor jouw auto
Zoek op kenteken
Handmatig zoeken

Een brandstofpomp online kopen doe je bij Site4Cars

Een brandstofpomp of opvoerpomp zorgt er dus voor dat de brandstof vanuit de tank richting de motor gaat, door de leiding. Samen met de inspuitpomp is het een onderdeel van het brandstofsysteem. De inspuitpomp zorg voor de druk die nodig is voor tegelijk ingespoten motoren, en daarnaast regelt hij ook het juiste inspuitmoment van de brandstof voor de motor. Oudere auto’s, met een carburateur, hebben meestal een mechanische brandstofpomp. Moderne auto’s hebben een elektrische opvoerpomp, ook wel een elektrische benzinepomp of diesel benzinepomp genoemd in sommige gevallen. Uiteraard ben je bij Site4Cars aan het juiste adres voor jouw brandstofpomp!

Brandstofpomp problemen, wanneer moet ik mijn brandstofpomp vervangen?

Problemen met de brandstofpomp kunnen ineens optreden, of na verloop van tijd door slijtage of vervuiling. Brandstofpomp problemen kennen vaak een aantal symptomen. Wanneer het motorvermogen afneemt, de motor overslaat, als de motor moeilijk aanslaat of wanneer het brandstofverbruik toeneemt. Dit kan allemaal duiden op brandstofpomp problemen. Vervanging is dan vaak de beste optie, het is belangrijk om dan zo snel mogelijk te handelen.

Welke brandstofpomp heb ik nodig?

Welke brandstofpomp je nodig hebt is bij Site4Cars makkelijk te achterhalen op basis van je kenteken of het chassisnummer. Het kenteken en chassisnummer geven vaak meerdere opties, en zullen vrijwel altijd de juiste onderdelen weergeven. Daarnaast kun je zoeken via het merk, model en type, ook dan wordt de juiste brandstofpomp weergegeven. Mocht het niet lukken of heb je nog andere vragen, dan kun je contact met ons opnemen. Wij helpen graag!

Jouw brandstofpomp vervangen

Zelf je brandstofpomp vervangen is in veel gevallen nogal lastig. Wanneer je een mechanische brandstofpomp hebt kun je het zelf doen als je beschikt over wat kennis en de juiste materialen, maar dit is dus alleen bij oudere auto’s het geval. Een elektrische brandstofpomp (elektrische benzinepomp/elektrische dieselpomp) zelf vervangen raden we niet aan. We hebben hier bij Site4Cars een makkelijke oplossing voor. Je kunt de brandstofpomp laten vervangen bij een van onze montagepartners. Ons montagenetwerk bestaat uit gekwalificeerde universele garagehouders die voor onze klanten brandstofpompen monteren. Deze partners bevinden zich bijna altijd bij jou in de buurt, als dit niet het geval is kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.  

Voordelen van een brandstofpomp bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om een brandstofpomp gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen:

Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-2 werkdagen.
✅ Top-merken zoals Site4Cars Best Deal, Bosch, Pierburg, Elring, Febi Bilstein, INA, Ruville, Blue Print en Topran, deze merken zijn van topkwaliteit.
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 17:30.
✅ Direct contact via WhatsApp!

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40