Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40

 30 dagen bedenktijd

 Snelle levering

 Persoonlijke hulp

Kies een andere auto
Zoeken op kenteken
Handmatig zoeken

Petrol Fuel Treat

Merk: Eurol
Artikelnummer: E802515-250ML
Verpakkingseenheid: 1

  • Prijs p/st: € 9,35
5+ direct leverbaar

Eurol® Petrol Fuel Treat is ontwikkeld om uw bezinemotor aangedreven machine te beschermen tegen gom, lakvorming, roest en corrosie in het gehele brandstofsysteem.

 

 

Benzine bestaat uit een complex mengsel van koolwaterstoffen welke zeer gevoelig zijn voor licht en lucht. Benzine zonder antioxidanten is gevoelig voor oxidatie en gomvorming. Stilstaande benzine is slechts 3 maanden houdbaar wanneer het onbehandeld is, wat resulteert in een afname van het octaangetal (RON).

 

 

 

 

Zuurstof heeft een negatieve invloed op benzine; het verandert de molecuulstructuur en verlaagt zo het octaangetal. Eurol® Petrol Fuel Treat voorkomt degradatie van benzine tijdens seizoens- of langdurige opslag doordat het de oxidatiestabiliteit verbetert.

 

 

 

 

Vooral benzine met ethanol (E10) is gevoelig voor vochtabsorptie, waardoor er gommen of vaste stoffen worden gevormd. Wanneer benzine met water een carburateur of rubberen onderdelen bereikt, kan corrosie een serieus probleem vormen.

 

 

 

 

Een 250ml blik Eurol® Petrol Fuel Treat is aanbevolen voor 35L tot 65L benzine. Gebruik Eurol® Petrol Fuel Treat bij elke tankbeurt. Laat Eurol® Petrol Fuel Treat het gehele brandstofsysteem doorlopen om een goede behandeling te realiseren, niet enkel de brandstof die in de tank is opgeslagen. Gebruik, voor het meest optimale resultaat, dit additief wanneer u verwacht dat de benzine voor een langere periode zich in de brandstof- of opslagtank zal bevinden.

 

 

 

 

Lees voor gebruik de aanwijzingen op de verpakking en neem bij vragen contact op met uw distributeur of met uw contactpersoon binnen Eurol. Raadpleeg het veiligheidsinformatieblad van Eurol® Petrol Fuel Treat betreft opslag en houdbaarheid.

 

 

 

 Conserveert benzine.

 

 

 

 

Verkomt het vergommen van benzine.

 

 

 

 

Verlengt de houdbaarheid van benzine.

 

 

 

 

Optimale mengverhouding 1 : 200.