Optima | Optima Yellow Top 48Ah R-3.7
YTR3.7

Optima | Optima Yellow Top 48Ah R-3.7 YTR3.7 online kopen bij Site4Cars
Optima | Optima Yellow Top 48Ah R-3.7 YTR3.7 online kopen bij Site4Cars
Optima | Optima Yellow Top 48Ah R-3.7 YTR3.7 online kopen bij Site4Cars
Optima | Optima Yellow Top 48Ah R-3.7 YTR3.7 online kopen bij Site4Cars
Optima | Optima Yellow Top 48Ah R-3.7 YTR3.7 online kopen bij Site4Cars
Fabrikantcode:
YTR3.7
-23% van € 271,77 209,05 incl BTW
Je bespaart € 62,72!

OPTIMA® YELLOWTOP® batterij gaat voor zwaar gebruik geen uitdaging uit de weg met zijn SPIRACELL TECHNOLOGIE®. En hij is beter bestand tegen...
lees meer

Tijdelijk niet leverbaar


Klanten geven Site4Cars een 9,1 /10

Gratis levering vanaf €99,-

Product Omschrijving

OPTIMA® YELLOWTOP® batterij gaat voor zwaar gebruik geen uitdaging uit de weg met zijn SPIRACELL TECHNOLOGIE®. En hij is beter bestand tegen trillingen dan elke andere batterij - hij is tot 15 keer trillingsvaster. OPTIMA's YELLOWTOPgaat wel driemaal zo lang mee als traditionele batterijen en blijft gegarandeerd ononderbroken energie leveren gedurende de gehele ontladingscyclus. De energie is schoon met een hoger uitgangsvermogen dan conventionele batterijen. Dankzij het compacte formaat is het gewicht ook minimaal en past hij beter in krappe ruimtes. De batterij is volledig afgesloten en lekvrij, optimaal bestand tegen extreme temperaturen en kan gedurende lange perioden worden opgeslagen. En hij is helemaal

Specificaties

Hoogte inclusief polen (mm) 197
Garantie 2 jaar
Accu Techniek AGM Spiralcell
Toepassing 1 Auto
Toepassing 2 Camper
Toepassing 3 Schip/Boot
Accu lijn Optima Yellow Top
Merk Optima
Type YTR3.7
Spanning (Volt) 12
Batterij Vermogen (Ah) 48.00
Koudstartstroom EN (A) 660
Lengte (mm) 237
Breedte (mm) 172
Hoogte (mm) 197
Poolvolgorde 0
Houderuitvoering B1
Pooluitvoering T1
Gewicht (kg) 19.50
EAN-code 4016987114667

Fabrikant

Optima

Optima is een fabrikant van accu’s. De accu’s van dit merk behoren tot de meest betrouwbare en duurzame accu’s die je kunt verkrijgen. Het elektrolyt van de accu is geabsorbeerd in een glasvezel isolator, waardoor de accu een lage inwendige weerstand en een zeer hoge capaciteit heeft. De accu’s zijn 100% lekvrij, zelfs wanneer hij beschadigd is. De levensduur is daarnaast twee tot drie keer langer dan die van conventionele accu’s, en deze soort zijn onderhoudsvrij. Het is niet nodig om water bij te vullen of corrosie te verwijderen van de accupolen. 

Site4Cars heeft altijd een voorraad van de meest courante Optima accu’s zodat de verzending altijd snel verschiet. Alle andere producten worden binnen 7 werkdagen geleverd, waardoor jij altijd jouw Optima accu’s op korte termijn in huis hebt. Hieronder staat een link naar de accu’s die van Optima beschikbaar zijn.

Overige accu’s

Optima heeft drie soorten accu’s, de we bij Site4Cars alle drie in het assortiment hebben. Het betreft de Red top accu, de Blue top accu en de Yellow top accu. De Red top accu’s zijn puur geschikt voor het starten van voertuigen in de meest extreme vorm, en zijn ideaal als startkracht prioriteit heeft. De Blue top accu’s zijn startaccu’s met uitzonderlijk kleine zelfontlading, waardoor het zijn lading beter behoudt. De Yellow top accu’s tot slot zijn de meest iconisch en herkenbare accu's van Optima. Het zijn perfecte accu’s voor deepcycle doeleinden en daarmee ideaal voor campers, caravans of andere recreatie voertuigen.

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40