Optima | Optima Red Top 50Ah RT U 4.2L
RTU4.2

Optima | Optima Red Top 50Ah RT U 4.2L RTU4.2 online kopen bij Site4Cars
Optima | Optima Red Top 50Ah RT U 4.2L RTU4.2 online kopen bij Site4Cars
Optima | Optima Red Top 50Ah RT U 4.2L RTU4.2 online kopen bij Site4Cars
Optima | Optima Red Top 50Ah RT U 4.2L RTU4.2 online kopen bij Site4Cars
Optima | Optima Red Top 50Ah RT U 4.2L RTU4.2 online kopen bij Site4Cars
Fabrikantcode:
RTU4.2
-23% van € 250,97 193,06 incl BTW
Je bespaart € 57,91!

OPTIMA® REDTOP® accu's met SPIRALCELL TECHNOLOGIE® hebben een uiterst lage inwendige weerstand en leveren daarom gedurende de eerste...
lees meer

Tijdelijk niet leverbaar


Klanten geven Site4Cars een 9,1 /10

Gratis levering vanaf €99,-

Product Omschrijving

OPTIMA® REDTOP® accu's met SPIRALCELL TECHNOLOGIE® hebben een uiterst lage inwendige weerstand en leveren daarom gedurende de eerste startseconden buitengewoon veel startkracht. Daarmee zijn ze ideaal voor toepassingen waar startkracht prioriteit heeft. Land- en wegenbouwmachines, hulpdiensten, terreinvoertuigen en aggregaten zijn typische toepassingen waarvoor OPTIMA REDTOP-batterijen zeer in trek zijn. De lage inwendige weerstand maakt het ook mogelijk om de spanning weer snel op peil te brengen na korte ritten. De uitzonderlijk geringe zelfontlading van de REDTOP betekent dat u de batterij langere tijd niet kunt gebruiken en er toch probleemloos mee kunt starten. 

Specificaties

Hoogte inclusief polen (mm) 200
Garantie 2 jaar
Accu Techniek AGM Spiralcell
Toepassing 1 Auto
Accu lijn Optima Yellow Top
Merk Optima
Type RTU4.2
Spanning (Volt) 12
Batterij Vermogen (Ah) 50.00
Koudstartstroom EN (A) 815
Lengte (mm) 254
Breedte (mm) 172
Hoogte (mm) 200
Poolvolgorde 1
Houderuitvoering B1
Pooluitvoering USA+T1
Gewicht (kg) 17.20
EAN-code 4016987113486

Fabrikant

Optima

Optima is een fabrikant van accu’s. De accu’s van dit merk behoren tot de meest betrouwbare en duurzame accu’s die je kunt verkrijgen. Het elektrolyt van de accu is geabsorbeerd in een glasvezel isolator, waardoor de accu een lage inwendige weerstand en een zeer hoge capaciteit heeft. De accu’s zijn 100% lekvrij, zelfs wanneer hij beschadigd is. De levensduur is daarnaast twee tot drie keer langer dan die van conventionele accu’s, en deze soort zijn onderhoudsvrij. Het is niet nodig om water bij te vullen of corrosie te verwijderen van de accupolen. 

Site4Cars heeft altijd een voorraad van de meest courante Optima accu’s zodat de verzending altijd snel verschiet. Alle andere producten worden binnen 7 werkdagen geleverd, waardoor jij altijd jouw Optima accu’s op korte termijn in huis hebt. Hieronder staat een link naar de accu’s die van Optima beschikbaar zijn.

Overige accu’s

Optima heeft drie soorten accu’s, de we bij Site4Cars alle drie in het assortiment hebben. Het betreft de Red top accu, de Blue top accu en de Yellow top accu. De Red top accu’s zijn puur geschikt voor het starten van voertuigen in de meest extreme vorm, en zijn ideaal als startkracht prioriteit heeft. De Blue top accu’s zijn startaccu’s met uitzonderlijk kleine zelfontlading, waardoor het zijn lading beter behoudt. De Yellow top accu’s tot slot zijn de meest iconisch en herkenbare accu's van Optima. Het zijn perfecte accu’s voor deepcycle doeleinden en daarmee ideaal voor campers, caravans of andere recreatie voertuigen.

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40