Optima | Optima Blue Top 55Ah DC-4.2L
BTDC4.2

Optima | Optima Blue Top 55Ah DC-4.2L BTDC4.2 online kopen bij Site4Cars
Optima | Optima Blue Top 55Ah DC-4.2L BTDC4.2 online kopen bij Site4Cars
Optima | Optima Blue Top 55Ah DC-4.2L BTDC4.2 online kopen bij Site4Cars
Optima | Optima Blue Top 55Ah DC-4.2L BTDC4.2 online kopen bij Site4Cars
Optima | Optima Blue Top 55Ah DC-4.2L BTDC4.2 online kopen bij Site4Cars
Fabrikantcode:
BTDC4.2
-23% van € 291,26 224,06 incl BTW
Je bespaart € 67,20!

Op het water moet u niet alleen heen, maar ook terug kunnen komen. De OPTIMA® BLUETOP®-batterij levert de energie waarop u kunt vertrouwen. De...
lees meer

Tijdelijk niet leverbaar


Klanten geven Site4Cars een 9,1 /10

Gratis levering vanaf €99,-

Product Omschrijving

Op het water moet u niet alleen heen, maar ook terug kunnen komen. De OPTIMA® BLUETOP®-batterij levert de energie waarop u kunt vertrouwen. De gepatenteerde SPIRALCELL TECHNOLOGIE® garandeert langere bedrijfstijden, kortelaadtijden en een levensduur die twee keer zo lang is als van een traditionelebatterij voor de scheepvaart. Bovendien is hij speciaal toegesneden op de uitdagingen van maritieme toepassingen. De OPTIMA BLUETOP-batterij is volledig lekdicht en onderhoudsvrij. Door zijn lichte gewicht kan hij vrijwel overal enin elke positie worden ingebouwd. De batterij is vijftien keer beter bestand tegen trillingen dan andere batterijen, wat belangrijk is in een scheepsromp. Dankzij de uitzonderlijk geringe zelfontlading behoudt de batterij zijn

Specificaties

Hoogte inclusief polen (mm) 200
Garantie 2 jaar
Accu Techniek AGM Spiralcell
Toepassing 1 Schip/Boot
Accu lijn Optima Blue Top
Merk Optima
Type BTDC4.2
Spanning (Volt) 12
Batterij Vermogen (Ah) 55.00
Koudstartstroom EN (A) 765
Lengte (mm) 254
Breedte (mm) 175
Hoogte (mm) 200
Poolvolgorde 1
Houderuitvoering B1
Pooluitvoering MAR
Gewicht (kg) 19.70
EAN-code 4016987113547

Fabrikant

Optima

Optima is een fabrikant van accu’s. De accu’s van dit merk behoren tot de meest betrouwbare en duurzame accu’s die je kunt verkrijgen. Het elektrolyt van de accu is geabsorbeerd in een glasvezel isolator, waardoor de accu een lage inwendige weerstand en een zeer hoge capaciteit heeft. De accu’s zijn 100% lekvrij, zelfs wanneer hij beschadigd is. De levensduur is daarnaast twee tot drie keer langer dan die van conventionele accu’s, en deze soort zijn onderhoudsvrij. Het is niet nodig om water bij te vullen of corrosie te verwijderen van de accupolen. 

Site4Cars heeft altijd een voorraad van de meest courante Optima accu’s zodat de verzending altijd snel verschiet. Alle andere producten worden binnen 7 werkdagen geleverd, waardoor jij altijd jouw Optima accu’s op korte termijn in huis hebt. Hieronder staat een link naar de accu’s die van Optima beschikbaar zijn.

Overige accu’s

Optima heeft drie soorten accu’s, de we bij Site4Cars alle drie in het assortiment hebben. Het betreft de Red top accu, de Blue top accu en de Yellow top accu. De Red top accu’s zijn puur geschikt voor het starten van voertuigen in de meest extreme vorm, en zijn ideaal als startkracht prioriteit heeft. De Blue top accu’s zijn startaccu’s met uitzonderlijk kleine zelfontlading, waardoor het zijn lading beter behoudt. De Yellow top accu’s tot slot zijn de meest iconisch en herkenbare accu's van Optima. Het zijn perfecte accu’s voor deepcycle doeleinden en daarmee ideaal voor campers, caravans of andere recreatie voertuigen.

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40