KROON OIL | 400 ml aerosol Kroon-Oil Startspray
39009

KROON OIL | 400 ml aerosol Kroon-Oil Startspray 39009 online kopen bij Site4Cars
KROON OIL | 400 ml aerosol Kroon-Oil Startspray 39009 online kopen bij Site4Cars
KROON OIL | 400 ml aerosol Kroon-Oil Startspray 39009 online kopen bij Site4Cars
KROON OIL | 400 ml aerosol Kroon-Oil Startspray 39009 online kopen bij Site4Cars
Fabrikantcode:
39009
Quick Start is een starthulp voor zowel benzine- als dieselmotoren die niet op de gebruikelijke wijze willen starten. Het product vormt tijdens het...
lees meer
-47% van € 11,69 6,16
Je bespaart € 5,53!

Direct leverbaar

Livechat voor al je vragen!

Klanten geven Site4Cars een 8,9 /10

Gratis levering vanaf €99,-

30 dagen bedenktijd

Achteraf betalen mogelijk!

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Stel je vragen aan onze specialisten 085 0645564

Product Omschrijving

Quick Start is een starthulp voor zowel benzine- als dieselmotoren die niet op de gebruikelijke wijze willen starten. Het product vormt tijdens het gebruik een brandbaar, homogeen lucht/brandstofmengsel dat makkelijk tot ontsteken kan worden gebracht. De verbrandingsmotor loopt daarna op eigen kracht verder. Het product is gebaseerd op een zeer vluchtige en makkelijk te ontsteken grondstof en bevat daarnaast een aantal uitgekiende smeermiddelen. Deze samenstelling geeft Quick Start de volgende eigenschappen: - Uitstekende verdamping ook bij zeer lage, winterse temperaturen - Uitstekende ontstekingseigenschappen van het brandbare mengsel - Er is maar een lage vonkenergie nodig om het mengsel te laten ontsteken - Vangt wegwassen van smerende bestanddelen uit gebruikte brandstof op

Specificaties

Verpakking omschrijving 400 ml aerosol
Viscositeit

Fabrikant

KROON OIL

Kroon-Oil is een merk wat een zeer hoge kwaliteit olie produceert. Het bedrijf is Nederlands en alle smeermiddelen worden in Nederland geproduceerd waardoor de producten met recht het predicaat ‘Made in Holland’ verdienen. Kroon-Oil is al meer dan 100 jaar actief en richt zich compleet op het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige smeermiddelen.

Site4Cars heeft altijd een voorraad van de meest courante Kroon-Oil artikelen zodat de verzending snel verschiet. Alle andere producten worden binnen 1 a 2 werkdagen geleverd wat ervoor zorgt dat er altijd een snelle levertijd geldt voor Kroon-Oil producten.

Kroon-Oil produceert verschillende smeermiddelen in verschillende verpakkingen. De kleinste variant is de 500ml verpakking tot de grootste verpakking van wel 208L. Alle producten van Kroon-Oil zijn op onze site te vinden. Je vindt hier een overzicht van de Kroon-Oil producten die Site4Cars verkoopt:

- Motorolie
- Ruitensproeiervloeistof
- Remvloeistof
- Stuurbekrachtigingsolie
- Versnellingsbakolie
- Koelvloeistof en Antivries
- Vetten
- Hydraulische olie
- AdBlue
- Additieven
- Marine olie

Kroon-Oil produceert alle producten volgens de internationale richtlijnen en kwaliteitseisen. Dit betekent dat de kwaliteit van de producten van Kroon-Oil zeer hoog zijn, daarnaast zijn de producten van Kroon-Oil erg betrouwbaar.

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40