KROON OIL | 60 L drum Kroon-Oil Cleansol Bio
33186

KROON OIL | 60 L drum Kroon-Oil Cleansol Bio 33186 online kopen bij Site4Cars
KROON OIL | 60 L drum Kroon-Oil Cleansol Bio 33186 online kopen bij Site4Cars
KROON OIL | 60 L drum Kroon-Oil Cleansol Bio 33186 online kopen bij Site4Cars
KROON OIL | 60 L drum Kroon-Oil Cleansol Bio 33186 online kopen bij Site4Cars
Fabrikantcode:
33186
Cleansol Bio is een zéér krachtige ontvetter op waterbasis. Het is een vrijwel neutrale micro-emulsie en volledig vrij van koolwaterstoffen....
lees meer
-13% van € 246,62 213,76
Je bespaart € 32,86!

Levertijd binnen 1 werkdag

Livechat voor al je vragen!

Klanten geven Site4Cars een 8,9 /10

Gratis levering vanaf €99,-

30 dagen bedenktijd

Achteraf betalen mogelijk!

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Stel je vragen aan onze specialisten 085 0645564

Product Omschrijving

Cleansol Bio is een zéér krachtige ontvetter op waterbasis. Het is een vrijwel neutrale micro-emulsie en volledig vrij van koolwaterstoffen. Cleansol Bio is een ontvetter zonder vluchtige stoffen. Hierdoor is er geen brandgevaar en is afzuiging niet noodzakelijk. Het verdampt daardoor minder snel en is economischer in gebruik. Cleansol Bio bevat géén schadelijke additieven, waardoor de volgende eigenschappen zijn verkregen: - Niet brandbaar - Hoge biologische afbreekbaarheid - Géén roestvorming - Geschikt voor zowel ferro- als non-ferro metalen - Zéér goed reinigend vermogen en economisch in gebruik - Ook effectief te gebruiken met onze ontvetterbak systemen, die de vloeistof verwarmen naar 41˚C.

Specificaties

Verpakking omschrijving 60 L drum
Viscositeit
Inhoud (liters) 60
Dichtheid bij 15 °C, kg/l 1,020

Fabrikant

KROON OIL

Kroon-Oil is een merk wat een zeer hoge kwaliteit olie produceert. Het bedrijf is Nederlands en alle smeermiddelen worden in Nederland geproduceerd waardoor de producten met recht het predicaat ‘Made in Holland’ verdienen. Kroon-Oil is al meer dan 100 jaar actief en richt zich compleet op het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige smeermiddelen.

Site4Cars heeft altijd een voorraad van de meest courante Kroon-Oil artikelen zodat de verzending snel verschiet. Alle andere producten worden binnen 1 a 2 werkdagen geleverd wat ervoor zorgt dat er altijd een snelle levertijd geldt voor Kroon-Oil producten.

Kroon-Oil produceert verschillende smeermiddelen in verschillende verpakkingen. De kleinste variant is de 500ml verpakking tot de grootste verpakking van wel 208L. Alle producten van Kroon-Oil zijn op onze site te vinden. Je vindt hier een overzicht van de Kroon-Oil producten die Site4Cars verkoopt:

- Motorolie
- Ruitensproeiervloeistof
- Remvloeistof
- Stuurbekrachtigingsolie
- Versnellingsbakolie
- Koelvloeistof en Antivries
- Vetten
- Hydraulische olie
- AdBlue
- Additieven
- Marine olie

Kroon-Oil produceert alle producten volgens de internationale richtlijnen en kwaliteitseisen. Dit betekent dat de kwaliteit van de producten van Kroon-Oil zeer hoog zijn, daarnaast zijn de producten van Kroon-Oil erg betrouwbaar.

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40