KROON OIL | 30 kg bus Kroon-Oil Universeelreiniger A
17001

KROON OIL | 30 kg bus Kroon-Oil Universeelreiniger A 17001 online kopen bij Site4Cars
KROON OIL | 30 kg bus Kroon-Oil Universeelreiniger A 17001 online kopen bij Site4Cars
KROON OIL | 30 kg bus Kroon-Oil Universeelreiniger A 17001 online kopen bij Site4Cars
KROON OIL | 30 kg bus Kroon-Oil Universeelreiniger A 17001 online kopen bij Site4Cars
Fabrikantcode:
17001
Universal Cleaner A is een fosfaatvrij reinigingsconcentraat. Het product is waterverdunbaar en biologisch afbreekbaar. Het is een zeer veelzijdig...
lees meer
231,27
Je bespaart € 11,99!

Levertijd binnen 1 werkdag

Livechat voor al je vragen!

Klanten geven Site4Cars een 8,9 /10

Gratis levering vanaf €99,-

30 dagen bedenktijd

Achteraf betalen mogelijk!

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Stel je vragen aan onze specialisten 085 0645564

Product Omschrijving

Universal Cleaner A is een fosfaatvrij reinigingsconcentraat. Het product is waterverdunbaar en biologisch afbreekbaar. Het is een zeer veelzijdig inzetbaar product dat efficiënt, snel en intensief reinigt. Speciaal geselecteerde additieven geven Universal Cleaner A de volgende eigenschappen: - Neutrale geur - Veilig voor tegels en vloeren, kunststoffen en alle metalen - Onbrandbaar - Economisch in gebruik Gebruiksaanwijzing: - In de juiste verhouding mengen - Aanbrengen op het oppervlak - Afhankelijk van vervuilingsgraad 30 sec. tot 2 minuten laten inwerken (Bij sterke vervuiling bewerken met borstel/schuurspons) - Goed naspoelen en/of afspuiten met een hogedrukreiniger LET OP! Als de reiniger is opgedroogd, eerst opnieuw aanbrengen en stappen opnieuw volgen.

Specificaties

Verpakking omschrijving 30 L can
Viscositeit

Fabrikant

KROON OIL

Kroon-Oil is een merk wat een zeer hoge kwaliteit olie produceert. Het bedrijf is Nederlands en alle smeermiddelen worden in Nederland geproduceerd waardoor de producten met recht het predicaat ‘Made in Holland’ verdienen. Kroon-Oil is al meer dan 100 jaar actief en richt zich compleet op het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige smeermiddelen.

Site4Cars heeft altijd een voorraad van de meest courante Kroon-Oil artikelen zodat de verzending snel verschiet. Alle andere producten worden binnen 1 a 2 werkdagen geleverd wat ervoor zorgt dat er altijd een snelle levertijd geldt voor Kroon-Oil producten.

Kroon-Oil produceert verschillende smeermiddelen in verschillende verpakkingen. De kleinste variant is de 500ml verpakking tot de grootste verpakking van wel 208L. Alle producten van Kroon-Oil zijn op onze site te vinden. Je vindt hier een overzicht van de Kroon-Oil producten die Site4Cars verkoopt:

- Motorolie
- Ruitensproeiervloeistof
- Remvloeistof
- Stuurbekrachtigingsolie
- Versnellingsbakolie
- Koelvloeistof en Antivries
- Vetten
- Hydraulische olie
- AdBlue
- Additieven
- Marine olie

Kroon-Oil produceert alle producten volgens de internationale richtlijnen en kwaliteitseisen. Dit betekent dat de kwaliteit van de producten van Kroon-Oil zeer hoog zijn, daarnaast zijn de producten van Kroon-Oil erg betrouwbaar.

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40