Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40

 30 dagen bedenktijd

 Snelle levering

 Persoonlijke hulp

Kies een andere auto
Zoeken op kenteken
Handmatig zoeken

Hoe werkt AfterPay?

Bestellen, bekijken en dán pas betalen

Met AfterPay kun je jouw bestelling thuis op je gemak bekijken en ervaren. Blij met je bestelling? Top! Dan betaal je met één klik op de knop. Gaat er toch nog iets terug? Geen probleem. Met AfterPay betaal je alleen voor wat je houdt. Let wel op, de retourvoorwaarden van Site4Cars zijn altijd leidend. Hieronder leggen we je uit hoe dat werkt.

1. Bestellen

Je bent van plan een bestelling bij Site4Cars te plaatsen. Bij de check-out kies je als betaalmethode voor AfterPay. Je hoeft hier vooraf geen account voor aan te maken. Lukt het niet om te bestellen met AfterPay? Lees hieronder meer over hoe dat kan.

2. Bekijken

Nadat je bestelling is bezorgd, kun je op je gemak alles bekijken en ervaren. Je ontvangt per e-mail een betaaloverzicht van AfterPay, dus niet van Site4Cars. Voor het meeste gemak download je de AfterPay app.

3. Betalen

Blij met je bestelling? Dan kun je gemakkelijk betalen met één klik op de knop. Hier krijg je 14 dagen de tijd voor. Gaat er toch nog iets terug? Laat het ons weten of laat het weten via de AfterPay app. Dan pauzeren we de betaling voor 10 dagen. Lees hier alles over het retourneren van je bestelling.

Let op, als je gebruikt maakt van AfterPay dan betekent dit dat je de betaling bij AfterPay moet afronden. Site4Cars geeft dit door aan AfterPay. Het is niet de bedoeling dat je zelf het verschuldigde bedrag overmaakt op de rekening van Site4Cars. AfterPay kan de betaling dan niet registreren waardoor je betaling bij AfterPay open zal blijven staan. Betaal dus altijd via de AfterPay app of de mail die je van AfterPay ontvangt.

afterpay2%20copy.jpg

Ik kan niet bestellen met AfterPay. Waarom niet?

Je wilt een bestelling plaatsen met AfterPay als betaalmethode, maar het lukt niet. Je komt niet verder in de check-out. Hoe komt dat? Wat kun je eraan doen? We leggen het je graag uit.

Site4Cars & AfterPay bieden jou graag de mogelijkheid om achteraf te betalen. Op het moment dat je bestelt checken we binnen een seconde een groot aantal factoren. Denk hierbij aan je persoonsgegevens, het bestelbedrag en meer. Op basis van deze combinatie van gegevens proberen wij in te schatten of jij je bestelling achteraf kunt betalen. Lukt het niet om een bestelling te plaatsen met AfterPay? Probeer dan eens een van de voorgestelde oplossingen.

Probeer deze oplossingen eens

1. Ik bestel voor het eerst met AfterPay

Misschien bestel je voor een te hoog bedrag. Probeer het eerst eens onder de €75. We moeten je leren kennen als klant. Hoe beter we je leren kennen, hoe hoger jouw bestelbedrag kan worden. Houd er ook rekening mee dat je niet met AfterPay kunt bestellen als het orderbedrag te laag is: wij hanteren een minimumbedrag van €5.

2. Ik heb al vaker besteld met AfterPay

Controleer of je nog openstaande bestellingen hebt. Misschien is het totaalbedrag van je openstaande orders te hoog. Probeer in dit geval eerst een van je openstaande betaaloverzichten te voldoen. Gebruik je een afwijkend afleveradres? Niet alle afleveradressen worden geaccepteerd. Probeer een ander afleveradres of gebruik je eigen adres.

3. Ik kan als bedrijf niet bestellen met AfterPay

Is je KVK-nummer goed ingevuld? Om je bedrijfsgegevens te controleren, maken wij gebruik van het KVK-register. Vul de bedrijfsgegevens precies in zoals ze bij de KVK geregistreerd staan.

4. Ik heb (per ongeluk) verkeerde gegevens gebruikt

Als je je gegevens per ongeluk verkeerd hebt ingevuld en de bestelling wil niet lukken, wacht dan eerst 48 uur voor je een nieuwe bestelpoging doet. De kans is groter dat je betaling na 48 uur wel geaccepteerd wordt. Doe je dat niet, dan lukt je bestelpoging niet en start de 48 uur opnieuw.

5. Nog wat praktische tips

  • Heb je je telefoonnummer goed ingevuld? Een 10-cijferig, geldig telefoonnummer is verplicht om gebruik te maken van AfterPay.
  • Denk erom dat je geboortedatum juist is ingevuld. Deze hebben wij nodig om je betaling met AfterPay goed te keuren.

Voor meer informatie, zie https://www.afterpay.nl/nl/