Wieldoppen 17 inch

Wieldoppen zijn voor elke auto belangrijk, enerzijds om verschillende onderdelen te beschermen en anderzijds voor het uiterlijk van de auto. Site4Cars biedt 17 inch wieldoppen aan van verschillende merken, waaronder J-tec, Gorecki en AutoStyle.

Gorecki | Wieldoppenset Silverstone        17inch 2211103 online kopen bij Site4Cars
-6% van € 44,99 42,45

Levertijd 3-4 werkdagen

Gorecki | Wieldoppenset Spyder Pro        17inch 2211134 online kopen bij Site4Cars
-8% van € 53,98 49,53

Levertijd 3-4 werkdagen

Wieldoppen 17 inch online bestellen doe je bij Site4Cars

We hebben bij Site4Cars een ruim assortiment wieldoppen voor verschillende maten, en uiteraard ook 17 inch wieldoppen. Wij bieden 17 inch wieldoppen van verschillende merken. Deze 17 inch wieldoppen zijn makkelijk te monteren op je auto, het is voor iedereen mogelijk om dit zelf te doen. Wieldoppen 17 inch beschermen onderdelen van je auto tegen vuil, en dan met name je remmen en velgen. Daarnaast zijn wieldoppen 17 inch belangrijk voor het uiterlijk van je auto. Uiteraard ben je bij Site4Cars aan het juiste adres voor jouw wieldoppen!

Welke wieldoppen 17 inch heb ik nodig?

Het is erg gemakkelijk om te bepalen welke wieldoppen je nodig hebt. Je moet altijd dezelfde maat wieldoppen bestellen als de maat van je banden, dus let hier goed op. Dit kan je heel makkelijk achterhalen door naar de zijkant van de band te kijken. Hier staat een code op, bijvoorbeeld 205/55-17. De breedte van de band is dan 205, de wang is 55% en de 17 staat voor 17 inch velgen. Dan heb je dus 17 inch wieldoppen nodig. Kom je er niet uit of twijfel je welke wieldoppen jij nodig hebt, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!

Waarom wieldoppen 17 inch kopen?

Je vraagt je misschien af waarom je eigenlijk wieldoppen zou kopen. Allereerst zorgen wieldoppen 17 inch er dus voor dat je velg en de remmen beschermd worden tegen vuil. Het grootste deel van dit vuil zal worden opgepakt door de wieldop, waardoor de velg schoner blijft en ook minder snel slijt. Daarnaast beschermen ze de remmen tegen vuil, en ook dit zorgt ervoor dat remmen langer meegaan en minder snel slijten. Ook hebben de wieldoppen een belangrijke rol bij de uitstraling van de auto. Wieldoppen geven jouw auto een betere look dan stalen velgen. Je kan de auto hiermee dus sportiever of juist chiquer maken. Een ander voordeel van wieldoppen, ten opzichte van velgen, is dat ze een stuk goedkoper zijn dan licht metalen velgen, en eenvoudiger schoon te maken bovendien. 

Hoe snel heb ik mijn wieldoppen 17 inch in huis?

De levertijd verschilt per onderdeel. Per artikel wordt de levertijd aangegeven. Dit wordt automatisch bijgewerkt door het systeem, op basis van de actuele voorraad, zodat je altijd vooraf weet wanneer je jouw product in huis kunt verwachten. Een belangrijke rol hierin speelt het tijdstip waarop je de bestelling hebt geplaatst. Bestellingen geplaatst na 19.00 uur krijgen 1 dag extra levertijd, dit heeft te maken met het tijdstip waarop de vervoerder de zendingen ophaalt bij Site4Cars. 

Voordelen van hulpmiddelen voor pech onderweg bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om hulpmiddelen voor pech onderweg gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen:

✅ Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-2 werkdagen.
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 19:00.
✅ Direct contact via WhatsApp!

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40