Wieldoppen

Ben jij op zoek naar wieldoppen voor jouw auto? Site4Cars heeft veel verschillende wieldoppen zodat er altijd een bij zit die perfect bij jouw auto past. Wieldoppen geven de auto een betere look dan de stalen velg, dus wacht niet en bestel jouw wieldoppen vandaag nog bij Site4Cars. Weet je niet welke wieldoppen er op jouw banden passen? Neem contact op met een medewerker van Site4Cars en we helpen je graag bij het maken van de juiste keuze! Je kan ons ook via een livechat of via WhatsApp bereiken.

Wieldoppen online bestellen

Bij Site4Cars vind je veel verschillende soorten wieldoppen van het merk Carpoint. Wieldoppen zijn eenvoudig te monteren zodat het voor iedereen mogelijk is om zelf wieldoppen te installeren. Let bij het bestellen van wieldoppen altijd op de juiste maat. Bij banden van 14 inch heb je ook wieldoppen 14 inch nodig. Site4Cars heeft voor alle inch maten wieldoppen. Bestel vandaag je wieldoppen en ontvang ze de volgende werkdag in huis.

Welke wieldoppen heb ik nodig?

Het is erg gemakkelijk om te bepalen welke wieldoppen je nodig hebt. Je moet goed opletten dat je de zelfde maat wieldoppen besteld als de maat van je banden. Dit kan je makkelijk uitvinden door naar de zijkant van de band te kijken. Hier staat een code op, bijvoorbeeld: 205/55-16. Dit betekent dat de breedte van de band 205 is en de wang 55% hiervan is. De 16 staat voor de diameter van de band uitgedrukt in inch, dit betekent 16 inch velgen. In dit geval heb je dus wieldoppen 16 inch nodig. Mocht je niet weten welke je nodig hebt of ben je niet helemaal zeker over de inch maat van je banden? Neem dan contact op met een medewerker van Site4Cars. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste wieldoppen.

Voordelen van wieldoppen

Je kan je afvragen welke voordelen het kopen van wieldoppen heeft. Ten eerste zorgen wieldoppen ervoor dat de velg beschermd wordt tegen vuil van buiten. De wieldop zal het meeste vuil oppakken waardoor de velg schoner blijft en hierdoor minder snel slijt. Daarnaast beschermen ze de remmen tegen vuil wat ervoor zorgt dat ze langer meegaan en minder snel slijten. Ten tweede dragen de wieldoppen bij aan het uiterlijk van de auto. Wieldoppen zijn dus ook voor de sier om de uitstraling van de auto wat stoerder, chiquer of sportiever te maken. Er zijn veel verschillende soorten wieldoppen waardoor er veel keuze is wat betreft de styling van je auto.

Een ander voordeel van wieldoppen is dat ze een stuk goedkoper zijn dan dure licht metalen velgen. Ze zijn ook eenvoudiger schoon te maken dan velgen. Wieldoppen zijn ook makkelijk te monteren op de velg. Dit is een simpel klusje die bijna iedereen kan uitvoeren. Zo geef je je auto binnen een mum van tijd een totaal andere look!

Monteren van wieldoppen

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40