Trekkers

Als je jouw auto een goede wasbeurt gaat geven is een goede trekker natuurlijk wel zo handig. Ook dit zit bij Site4Cars  Heb je vragen over een van de producten? Neem dan contact op met een medewerker van Site4Cars en we helpen je graag verder! Je kan ons ook bereiken via een livechat of via WhatsApp!

Helaas zijn er geen artikelen gevonden.

Trekkers online kopen doe je bij Site4Cars

Wij hebben bij Site4Cars verschillende soorten trekkers in het assortiment. Zo hebben we verschillende soorten stelen en trekkers, zodat je ruime keuze hebt en kunt bekijken wat het beste is voor jouw auto. Op veel trekkers zit zowel een trekkers als een natuurspons. Bekijk het assortiment, geef je auto de ideale wasbeurt en hij is weer als nieuw!

Hoe snel heb ik mijn trekkers in huis?

De levertijd verschilt per onderdeel. Per artikel wordt de levertijd aangegeven. Dit wordt automatisch bijgewerkt door het systeem, op basis van de actuele voorraad, zodat je altijd vooraf weet wanneer je jouw product in huis kunt verwachten. Een belangrijke rol hierin speelt het tijdstip waarop je de bestelling hebt geplaatst. Bestellingen geplaatst na 18.00 uur krijgen 1 dag extra levertijd, dit heeft te maken met het tijdstip waarop de vervoerder de zendingen ophaalt bij Site4Cars. 

Voordelen van trekkers bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om trekkers gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen:

✅ Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-2 werkdagen.
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 18:00.
✅ Direct contact via WhatsApp!

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40