Zonnescherm

Met een zonnescherm kun je jezelf en andere inzittenden tijdens extreme hitte beschermen, wat vooral in het geval van kinderen heel belangrijk is. We hebben een aantal soorten zonneschermen, bekijk het assortiment hieronder. Heb je vragen over een van de producten? Neem dan contact op met een medewerker van Site4Cars en we helpen je graag verder! Je kan ons ook bereiken via een livechat of via WhatsApp!

Carpoint | Sunshade alu 130x60cm                   opvouwbaar 2610049 online kopen bij Site4Cars
-58% van € 4,38 1,84

Levertijd 3-4 werkdagen

Zonneschermen online kopen doe je bij Site4Cars

Met een zonnescherm bescherm je jezelf en andere inzittenden tegen de warmte, zon en de straling die daar vanaf komt. Vooral wanneer je je auto parkeert komen deze zonneschermen goed van pas. Hier vind je verschillende maten opvouwbare zonneschermen, die je met een zuignap op je ruit kunt bevestigen. 

Hoe snel heb ik mijn zonneschermen in huis?

De levertijd verschilt per onderdeel. Per artikel wordt de levertijd aangegeven. Dit wordt automatisch bijgewerkt door het systeem, op basis van de actuele voorraad, zodat je altijd vooraf weet wanneer je jouw product in huis kunt verwachten. Een belangrijke rol hierin speelt het tijdstip waarop je de bestelling hebt geplaatst. Bestellingen geplaatst na 18.00 uur krijgen 1 dag extra levertijd, dit heeft te maken met het tijdstip waarop de vervoerder de zendingen ophaalt bij Site4Cars. 

Voordelen van zonneschermen bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om zonneschermen gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen:

✅ Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-2 werkdagen.
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 18:00.
✅ Direct contact via WhatsApp!

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40