Spanbanden

Spanbanden zijn uiteraard erg handig, en in veel gevallen zelfs onmisbaar, bij het vervoeren van materialen met je auto. Uiteraard ben je ook voor spanbanden bij Site4Cars aan het juiste adres. Wij hebben spanbanden van de merken Carpoint en Jumbo. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen!

Helaas zijn er geen artikelen gevonden.

Wanneer gebruik ik spanbanden?

Spanbanden zijn er in heel veel verschillende maten, kleuren en soorten. Je kunt een spanband op verschillende momenten gebruiken. Het meest worden ze natuurlijk gebruikt om een lading vast te zetten. Zo maakt iedere chauffeur van een vrachtwagen of bestelwagen regelmatig gebruik van een spanband. Maar ook privé is een spanband heel handig om te hebben, wanneer je bijvoorbeeld met een aanhanger materialen gaat vervoeren. Bij zaken als verhuizen zijn spanbanden een bijna onmisbaar hulpmiddel. Spanbanden worden ook gebruikt bij autosport omdat ze zeer sterk zijn. Dit laat de kracht en het nut van spanbanden goed zien. Alle spanbanden bij Site4Cars zijn sterk en bestand tegen alle weersomstandigheden. Je vindt bij ons verschillende soorten spanbanden. We hebben er een aantal met gesp, een aantal met ratel en ook een spanband speciaal voor de kofferbak. Waar je ook naar op zoek bent, de juiste spanband vind je bij Site4Cars!

Hoe snel heb ik mijn spanbanden in huis?

De levertijd verschilt per onderdeel. Per artikel wordt de levertijd aangegeven. Dit wordt automatisch bijgewerkt door het systeem, op basis van de actuele voorraad, zodat je altijd vooraf weet wanneer je jouw product in huis kunt verwachten. Een belangrijke rol hierin speelt het tijdstip waarop je de bestelling hebt geplaatst. Bestellingen geplaatst na 18.00 uur krijgen 1 dag extra levertijd, dit heeft te maken met het tijdstip waarop de vervoerder de zendingen ophaalt bij Site4Cars.

Voordelen van spanbanden bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om spanbanden gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen:

✅ Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-2 werkdagen.
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 18:00.
✅ Direct contact via WhatsApp!

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40