Siliconenpakking

Niet alleen het exterieur en interieur moeten worden onderhouden, gereinigd en soms gerepareerd, ook voor de motor en bijvoorbeeld het koelsysteem geldt dit. Dit kun je doen met bepaalde toevoegingen, zoals een Siliconen pakking. Uiteraard ben je hiervoor bij Site4Cars aan het juiste adres!

Siliconen pakking online kopen doe je bij Site4Cars

Na enige periode dient naast het exterieur en interieur ook de motor en het koelsysteem van jouw auto te worden onderhouden en gereinigd. Door middel van motor toevoegingen en koelsysteem toevoegingen kun je dit eenvoudig zelf doen. Deze toevoegingen vermengen zich met de vloeistoffen zoals brandstof, motorolie of koelvloeistof en gaan zo geleidelijk door de auto heen. Vervolgens wordt de auto van binnen gereinigd, worden lekken gedicht en wordt vuil en aanslag verwijderd. Met siliconen pakking kun je alle gaten makkelijk afdichten!

Hoe snel heb ik mijn siliconen pakking in huis?

De levertijd verschilt per onderdeel. Per artikel wordt de levertijd aangegeven. In de meeste gevallen staat er aangegeven 'Levertijd binnen 2 werkdagen'. Dit betekent dat de werkdag na de dag van bestelling als eerste werkdag geldt. Dus bestel je een artikel maandag, dan mag je deze woensdag in huis verwachten. Een belangrijke rol hierin speelt het tijdstip waarop je de bestelling hebt geplaatst. Bestellingen geplaatst na 19.00 uur krijgen 1 dag extra levertijd, dit heeft te maken met het tijdstip waarop de vervoerder de zendingen ophaalt bij Site4Cars.

Voordelen van siliconen pakking bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om siliconen pakking gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen:

Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-2 werkdagen.
✅ Top-merken zoals Flashlube, STP en Wynn's, deze merken zijn van topkwaliteit.
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 19:00.
✅ Direct contact via WhatsApp!

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40