Ruitenfolie

Ruitenfolie zorgt ervoor dat je jouw ramen kunt blinderen en daarmee de warmte buiten kunt houden. Vooral in de zomer is dit natuurlijk erg prettig. We hebben verschillende soorten ruitenfolie, bekijk het assortiment hieronder. Heb je vragen over een van de producten? Neem dan contact op met een medewerker van Site4Cars en we helpen je graag verder! Je kan ons ook bereiken via een livechat of via WhatsApp!

Carpoint | Ruitenfolie zwart 35% ABG 300           x 75cm 2661002 online kopen bij Site4Cars
33,20

Tijdelijk niet leverbaar

Meer informatie
Carpoint | Ruitenfolie zwart 5% ABG 300 x           75cm 2661004 online kopen bij Site4Cars
33,20

Tijdelijk niet leverbaar

Meer informatie

Ruitenfolie online kopen doe je bij Site4Cars

Met ruitenfolie kun je jouw autoramen dus blinderen. Je houdt hiermee de warmte ook deels buiten, omdat de straling door de folie wordt tegengehouden. Bijkomend voordeel is dat dit ook goed is voor bepaalde onderdelen in je auto, zoals de bekleding. We hebben bij SIte4Cars verschillende kleuren ruitenfolie, met daarnaast ook verschil in de hoeveelheid licht die het doorlaat. Dit varieert van 3 procent tot 60 procent. Daarnaast zit er nog verschil in de afmetingen. 

Hoe snel heb ik mijn ruitenfolie in huis?

De levertijd verschilt per onderdeel. Per artikel wordt de levertijd aangegeven. Dit wordt automatisch bijgewerkt door het systeem, op basis van de actuele voorraad, zodat je altijd vooraf weet wanneer je jouw product in huis kunt verwachten. Een belangrijke rol hierin speelt het tijdstip waarop je de bestelling hebt geplaatst. Bestellingen geplaatst na 19.00 uur krijgen 1 dag extra levertijd, dit heeft te maken met het tijdstip waarop de vervoerder de zendingen ophaalt bij Site4Cars. 

Voordelen van ruitenfolie bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om ruitenfolie gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen:

✅ Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-2 werkdagen.
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 19:00.
✅ Direct contact via WhatsApp!

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40