Rubber kofferbakmatten

Een kofferbakmat van rubber is ideaal voor jouw auto! Achterin in je auto vervoer je vaak verschillende materialen, die niet altijd schoon zijn. Een rubberen mat vangt dan al het vuil op en is makkelijk schoon te maken. Heb je vragen over een van de producten? Neem dan contact op met een medewerker van Site4Cars en we helpen je graag verder! Je kan ons ook bereiken via een livechat of via WhatsApp!

Carpoint | Kofferbakmat rubber 0314420 online kopen bij Site4Cars
-22% van € 39,98 31,34

Levertijd 3-4 werkdagen

Rubber kofferbak matten online kopen doe je bij Site4Cars

Een kofferbakmat voor de kofferbak van je auto is dus ideaal! De kofferbak wordt vaak gebruikt voor het vervoeren van allerlei materialen zoals meubels of bepaalde onderdelen, maar ook voor het vervoeren van huisdieren. De kofferbak kan daardoor behoorlijk vies worden. Een rubberen kofferbakmat is dan echt een uitkomst! De rubberen mat vangt al het vuil op en is makkelijk schoon te maken! Hierdoor zorg je ervoor dat de auto in goede staat blijft, ook wanneer je regelmatig vieze materialen achterin je auto vervoerd. 

Hoe snel heb ik mijn rubber kofferbak matten in huis?

De levertijd verschilt per onderdeel. Per artikel wordt de levertijd aangegeven. Dit wordt automatisch bijgewerkt door het systeem, op basis van de actuele voorraad, zodat je altijd vooraf weet wanneer je jouw product in huis kunt verwachten. Een belangrijke rol hierin speelt het tijdstip waarop je de bestelling hebt geplaatst. Bestellingen geplaatst na 19.00 uur krijgen 1 dag extra levertijd, dit heeft te maken met het tijdstip waarop de vervoerder de zendingen ophaalt bij Site4Cars. 

Voordelen van rubber kofferbak matten bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om rubber kofferbak matten gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen:

✅ Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-2 werkdagen.
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 19:00.
✅ Direct contact via WhatsApp!

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40