Motor toevoegingen

Motor toevoegingen zijn onderhoudsmiddelen voor motors in de auto, die de motor beschermen, frictie voorkomen en het slijtageproces vertragen. Site4Cars biedt motor toevoegingen aan van de merken K-Flon, Slick50 en Wynn’s.

Holts | Holts Start Pilote Startvl. 300ml 1831815 online kopen bij Site4Cars
-23% van € 11,40 8,75

Levertijd 3-4 werkdagen

Wanneer heb ik motor toevoegingen nodig?

Motor toevoegingen kunnen verschillende doelen dienen. Zo zijn er producten die wij aanbevelen voor motoren die meer dan 50.000 km hebben gelopen. Ook zijn er producten die de motor behandelen en deze tegen frictie beschermt bij onder andere stoppen en optrekken. Tot slot hebben we producten die de motor beschermen, en tegelijkertijd zowel de motor als de motorolie schoon houdt. 

Welke motor toevoegingen heb ik nodig?

Om te kijken welke motor toevoegingen je nodig hebt kun je de beschrijving van het desbetreffende product lezen. Hieruit kun je opmaken of jij het product nodig hebt en of het werkt bij jouw auto. Mocht je hier niet uitkomen of vragen hebben over welke motor toevoeging voor jou het beste is, dan kun je ook altijd contact opnemen met ons. Een van onze medewerkers kan je altijd vertellen wat voor jou het beste is!

Hoe snel heb ik mijn motortoevoegingen in huis?

De levertijd verschilt per onderdeel. Per artikel wordt de levertijd aangegeven. In de meeste gevallen staat er aangegeven 'Levertijd binnen 2 werkdagen'. Dit betekent dat de werkdag na de dag van bestelling als eerste werkdag geldt. Dus bestel je een artikel maandag, dan mag je deze woensdag in huis verwachten. Een belangrijke rol hierin speelt het tijdstip waarop je de bestelling hebt geplaatst. Bestellingen geplaatst na 19.00 uur krijgen 1 dag extra levertijd, dit heeft te maken met het tijdstip waarop de vervoerder de zendingen ophaalt bij Site4Cars. 

Voordelen van een motor toevoegingen bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om motor toevoegingen gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen.

✅ Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-2 werkdagen.
✅ Top-merken zoals K-Flon, Slick50 en Wynn’s. Deze merken zijn van topkwaliteit.
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 19:00.

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40