Banden- en Velgenreiniger

Ben jij op zoek naar een velgenreiniger van zeer hoge kwaliteit die ervoor zorgt dat je velgen in een mum van tijd weer glanzen? Bij Site4Cars vind je verschillende velgenreinigers en bandenpoets middelen waarmee je jouw auto weer laat glanzen. Weet je niet welke velgenreiniger je nodig hebt of heb je een vraag over een bepaald product? Neem dan contact op met een medewerker van Site4Cars of stuur ons een bericht in de livechat of via WhatsApp!

Turtle Wax | Turtle Wax FG7725 GL All Wheel           Cleaner 500ml 1830880 online kopen bij Site4Cars

Turtle Wax | Turtle Wax FG7725 GL All Wheel Cleaner 500ml
1830880

EAN-code: 5010322776137
Inhoud: 500 ml
Kleur: Transparant
Merk: Turtle Wax
Soort: Velgenreiniger
-13% van € 13,99 12,14

Levertijd 3-4 werkdagen

Goedkope velgenreiniger online bestellen

Er zijn veel verschillende soorten velgenreinigers te verkrijgen van verschillende merken en prijzen. Bij Site4Cars bestel je gemakkelijk een velgenreiniger online zodat je deze morgen in huis hebt. Je vindt bij ons bijvoorbeeld de Turtle Wax All Wheel Cleaner velgenreiniger die perfect te gebruiken is op alle soorten velgen. Je kan bijvoorbeeld ook de Alu Duivel Velgenreiniger bestellen, deze velgenreiniger zorgt ervoor dat al het vuil verwijdert wordt (inclusief remstof). Alu Duivel wordt vaak genoemd als een van de beste velgenreiniger en is toepasbaar op alle soorten velgen! Je vindt bij Site4Cars ook Sonax Velgenreiniger, Meguiars Velgenreiniger en Motip Velgenreiniger.

Hoe gaat het velgen reinigen?

De meeste velgenreiniger dien je op de velg aan te brengen door middel van een spuitfles. Laat het middel altijd goed intrekken en verdeel het vervolgens over de velgen door middel van een goede velgenborstel. Een goede velgenborstel is de Meguiars Ultra-Safe Wheel Spoke Brush of de Turtle Wax X342TD Velgenborstel, deze beschadigen de velg niet. Zorg er vervolgens voor dat het middel goed kan inwerken op de velgen voordat je het afspuit. Bij het verwijderen alleen water gebruiken, idealiter met een hoge druk spuit.

Bandenpoets voor je banden

Naast velgenreiniger kan je bij Site4Cars ook bandenpoets bestellen. Bandenpoets zorgt ervoor dat je banden weer schoon worden en dat ze weer zwart worden. Dat niet alleen maar ook zorgt de bandenpoets voor een dikke glanzende laag achterlaat. De wax formule beschermt tegen vervagen en scheuren voor maanden. Een zeer goede bandenpoets is bijvoorbeeld de Turtle Wax GF7749 GL Tyre Gel, maar ook de Valma A25 Tyre Black is zeer geschikt voor je banden.

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40