100% Pasvorm Automatten

Ben jij op zoek naar automatten voor jouw auto die gegarandeerd passen? Site4Cars beschikt over een ruim assortiment automatten die gebaseerd zijn op de originele automat zodat deze altijd passen. Zoek op basis van je automerk en het type auto en kijk vervolgens naar de uitvoering en het bouwjaar van de auto. Op deze manier vind je altijd de juiste automat voor jouw auto. Weet je niet welke je nodig hebt? Neem dan contact op met een medewerker van Site4Cars en we helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Je kan ons bereiken via de livechat of via WhatsApp!

Automatten online bestellen – 100% pasvorm!

Bij Site4Cars vind je verschillende soorten automatten voor je auto. Het kan zijn dat je graag de originele automat wil vervangen voor dezelfde automat. Je kan natuurlijk ook de automatten vervangen door een ander soort automat. Denk hierbij aan een luxere uitvoering of automatten gemaakt van een ander materiaal of in een andere kleur. De matten zijn ontworpen op basis van de originele gegevens zodat ze altijd passen. De 100% pasvorm is te danken aan de originele tekening waar de matten aan voldoen.

Automatten verschillende style en materialen

Bij Site4Cars kan je verschillende soorten automatten bestellen. Met verschillende soorten bedoelen we verschillende soorten kleuren en materialen. De pasvorm blijft altijd hetzelfde wat ervoor zorgt dat de automatten altijd past. Je kan bij ons de volgende automatten vinden.

Naaldvilt 100% Pasvorm automatten

Naaldvilt automatten zijn een van de meest voorkomende automatten. De naaldvilt automat wordt gemaakt van polypropyleenvezels van verschillende kleuren. Deze worden op een bepaalde wijzen samen gemengd zodat een juiste kleurstelling ontstaat. Een naaldvilt automat is van zeer hoge kwaliteit en wordt veel gebruikt als originele automatten materiaal.


Ribtapijt 100% Pasvorm Automatten

Ribtapijt automatten zijn op dezelfde manier gemaakt als de naaldvilt automatten. De verwerking van het materiaal is echter wat robuuster zodat de uiteindelijke automat wat ruwer is. Daarnaast wordt tijdens de productie een rib motief in de mat verwerkt wat de typische look van de ribtapijt automatten veroorzaakt.


Luxe Velours Automatten 100% Pasvorm

Velours automatten stralen luxe uit en zijn zeer comfortabel. De automatten worden op een hoogwaardige manier geproduceerd, dit zorgt ervoor dat de velours automatten een stuk luxer ogen dan de naaldvilt automatten. Het voordeel van een velours automat is dat ze een lange levensduur hebben en lang de luxe uitstraling behouden.


Rubber automatten online bestellen

Het is bij Site4Cars ook mogelijk om in plaats van een textiel automat, rubber automatten te bestellen. De rubberen matten zijn net als de automatten precies op maat gemaakt vanuit het origineel en passen dus gegarandeerd. De rubber automatten zorgen ervoor dat het vuil, zand en modder wat mee in de auto komt goed opgevangen wordt. De rubber automatten zijn gemakkelijk schoon te maken wat het ideaal maakt als je vaak vuil mee de auto in neemt. Het voordeel van rubber automatten is dat de matten lang meegaan.

Kofferbakmat rubber voor je auto – 100% pasvorm

Een kofferbakmat voor de kofferbak van je auto is ideaal! De kofferbak wordt vaak gebruikt voor het vervoeren van materialen, meubels, spullen maar ook voor het vervoeren van huisdieren. De kofferbak kan daardoor aardig vies worden. Een rubberen kofferbakmat is dan echt een uitkomst! De rubberen mat vangt al het vuil op en is makkelijk schoon te maken! Hierdoor zorg je ervoor dat de auto in goede staat blijft ondanks het feit dat van alles achterin kan vervoeren. De kofferbakmat rubber is ontworpen op basis van de originele gegevens van de auto. Dit betekent dat de kofferbakmat gegarandeerd past in de auto.

Voordelen van automatten online bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om 100% pasvorm automatten gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen.

✅ Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1 werkdag.
✅ 100% pasvorm – Originele automatten.
✅ 30 dagen bedenktijd, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een live chat of via de telefoon van 8:00 – 19:00.

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40