Netten

Wanneer je met je aanhanger materialen gaat vervoeren kunnen netten super handig zijn, en in sommige gevallen zelfs onmisbaar. Bovendien ben je wettelijk verplicht om je lading vast te zetten of te zekeren, wat bijvoorbeeld met een aanhangernet kan. Uiteraard ben je voor aanhangernetten bij Site4Cars aan het juiste adres. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen!

Carpoint | Aanhangernet 250x450cm                  fijnmazig 0923278 online kopen bij Site4Cars
-20% van € 59,98 47,94

Levertijd 3-4 werkdagen

Carpoint | Aanhangerset 7-delig 0923279 online kopen bij Site4Cars
-20% van € 44,99 35,96

Levertijd 3-4 werkdagen

Wanneer gebruik ik aanhangernetten?

Aanhangernetten zijn niet alleen heel handig, in veel gevallen zijn ze verplicht wanneer je met een aanhanger een lading gaat vervoeren. Je moet volgens de wet een lading altijd zekeren, vast zetten of afdekken. Doe je dit niet loop je dus kans op een boete. Ook loop je dan het risico om een deel van je lading te verliezen. Een aanhangernet, of natuurlijk een andere manier van vastzetten of zekeren, is dus zowel wettelijk als qua handigheid een onmisbaar onderdeel. Bij Site4Cars vind je verschillende soorten aanhangernetten, met of zonder elastische band. Ook hebben we netten voor de kofferbak, bevestigingsrubber en complete sets. Bij vragen over een aanhangernet kun je natuurlijk altijd bij ons terecht!

Hoe snel heb ik mijn netten in huis?

De levertijd verschilt per onderdeel. Per artikel wordt de levertijd aangegeven. Dit wordt automatisch bijgewerkt door het systeem, op basis van de actuele voorraad, zodat je altijd vooraf weet wanneer je jouw product in huis kunt verwachten. Een belangrijke rol hierin speelt het tijdstip waarop je de bestelling hebt geplaatst. Bestellingen geplaatst na 18.00 uur krijgen 1 dag extra levertijd, dit heeft te maken met het tijdstip waarop de vervoerder de zendingen ophaalt bij Site4Cars.

Voordelen van aanhangernetten bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om netten gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen:

✅ Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-2 werkdagen.
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 18.00
✅ Direct contact via WhatsApp!

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40