Marterverjagers

Steenmarters staan erom bekend om door de kleinste gaatjes naar binnen te kunnen gaan, onder andere ook in je auto. Het is natuurlijk sowieso niet prettig als er een dier in je auto zit, maar marters kunnen ook nog eens veel schade aanrichten aan je auto. Het is daarom belangrijk om deze dieren buiten je auto te houden. Wij hebben hiervoor speciale marterverjagers, die steenmarters op een diervriendelijke manier buiten de deur houden!

Helaas zijn er geen artikelen gevonden.

Waarom je steenmarters niet in je auto wil

Steenmarters staan er dus om bekend dat ze door elk klein gaatje naar binnen kunnen kruipen. De beesten kunnen zich zo dun maken dat ze bijna overal tussen passen. Dit is in je huis of tuin bijvoorbeeld erg vervelend, maar in je auto ook. Steenmarters kunnen in het interieur van je auto behoorlijk wat schade aanrichten. Daarnaast kunnen ze allerlei kabels doorbijten, wat nog veel erger is. Het is daarom heel belangrijk om steenmarters buiten de deur te houden. 

Marterverjagers online kopen doe je bij Site4Cars

Om bovenstaande redenen is het dus belangrijk om marters buiten je auto te houden. Hiervoor ben je bij Site4Cars ook aan het juiste adres. De marter is een beschermde diersoort en moet daarom op een diervriendelijke manier worden aangepakt. De marterverjagers die wij aanbieden produceren geluiden die voor ons als mens niet of nauwelijks hoorbaar zijn, maar door marters als zeer onprettig worden ervaren. Hierdoor zullen ze de auto vermijden. Mocht je vragen hebben hoe dit precies werkt en welke je eventueel nodig hebt, neem dan gerust contact met ons op!

Hoe snel heb ik mijn marterverjager in huis?

De levertijd verschilt per onderdeel. Per artikel wordt de levertijd aangegeven. Dit wordt automatisch bijgewerkt door het systeem, op basis van de actuele voorraad, zodat je altijd vooraf weet wanneer je jouw product in huis kunt verwachten. Een belangrijke rol hierin speelt het tijdstip waarop je de bestelling hebt geplaatst. Bestellingen geplaatst na 19.00 uur krijgen 1 dag extra levertijd, dit heeft te maken met het tijdstip waarop de vervoerder de zendingen ophaalt bij Site4Cars. 

Voordelen van marterverjagers bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om een marterverjager gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen:

✅ Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-2 werkdagen.
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 19:00.
✅ Direct contact via WhatsApp!

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40