Polijstmiddel Motip

Met een polijstmiddel in huis zorg je ervoor dat je auto altijd glimt en straalt! Ben jij op zoek naar een polijstmiddel van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs? Kijk dan naar de Motip producten in deze lijst en kijk welk polijstmiddel jij nodig hebt! Vragen over een polijstmiddel of weet je niet welke je nodig hebt? Neem contact met een medewerker van Site4Cars op via de livechat of stuur ons een bericht op WhatsApp!

Helaas zijn er geen artikelen gevonden.

Auto Polijsten

Je auto polijsten is zeer goed voor de auto en het geeft de auto weer een mooie uiterlijk! Motip heeft speciale polish voor een bepaalde kleur. Dit is polijstmiddel met pigment voor het maskeren van oppervlakkige krassen in gelakte ondergronden, zowel metallic als non-metallic. Het geeft een glanzend resultaat en herstelt de originele kleur. Colour Polish is licht polijstend en beschermt tegen weersinvloeden. MoTip Car Care Colour Polish vermindert de vuilaanhechting en bevat siliconen.

Hoe Auto Polijsten?

Wanneer je een auto gaat polijsten is het belangrijk dat je over de juiste middelen beschikt. Zorg ervoor dat je over een goed product zoals de Motip Car Care Polish of de Motip Polish & Wax beschikt. Voor gebruik schudden. De ondergrond moet schoon en droog zijn. Het polijstmiddel met een vochtige doek in een dunne, gelijkmatige laag aanbrengen en laten drogen. Met een droge, zachte doek tot hoogglans uitpoetsen. Het uitpoetsen kan je ook doen door middel van een polijstmachine. Een goede polijstmachine voor een scherpe prijs is bijvoorbeeld de Carpoint Poetsmachine 230V 120W. Deze polijstmachine is zeer geschikt als polijstmachine auto.

MoTip Shine Producten

Motip heeft een hele lijn met Car Shine producten waarmee je veel onderdelen van je auto kunt polijsten of kunt poetsen. Denk bijvoorbeeld aan Chrome Polish, Colour Wax of Scratch Remover. Kijk hieronder een video van de productlijn van Motip Car Shine.

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40