HailSuit

Een auto heeft te maken met allerlei invloeden van buitenaf, zoals stof en weersomstandigheden. Een van de vervelendste dingen hierbij is hagelschade. Om dat te voorkomen biedt HailSuit zelf opblaasbare hagelbeschermhoezen. 

HailSuit online kopen doe je bij Site4Cars

De HailSuit is een zelf opblaasbare hagelbeschermhoes, die beschermt tegen hagel en storm. Zelfs grote hagelstenen zullen hierdoor geen schade meer veroorzaken. In 3 tot 7 minuten blaast de HailSuit zich op tot een beschermhoes van maximaal 25 cm, afhankelijk van maat hoes die je hebt. Dit doet het aan de hand van een automatische pomp. Je kunt de HailSuit gemakkelijk zelf bevestigen op jouw auto. Ideaal om schade te voorkomen dus. Uiteraard ben je hiervoor bij Site4Cars aan het juiste adres!

Welke HailSuit moet ik hebben?

Het is natuurlijk wel belangrijk om de juiste HailSuit beshermhoes te hebben. Dit is echter makkelijk, want alle hoezen zijn behalve de maat exact hetzelfde. We hebben van HailSuit 7 maten, van XS tot XXL en de extra sport luxe uitvoering. Welke jij nodig hebt hangt natuurlijk af van het type auto dat je hebt, en dan met name de afmetingen hiervan. De maten van de hoezen staan in de productbeschrijving. Kom je er niet uit welke je nodig hebt? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen graag!

Hoe snel heb ik mijn HailSuit beschermhoes in huis?

De levertijd verschilt per onderdeel. Per artikel wordt de levertijd aangegeven. In de meeste gevallen staat er aangegeven 'Levertijd binnen 2 werkdagen'. Dit betekent dat de werkdag na de dag van bestelling als eerste werkdag geldt. Dus bestel je een artikel maandag, dan mag je deze woensdag in huis verwachten. Een belangrijke rol hierin speelt het tijdstip waarop je de bestelling hebt geplaatst. Bestellingen geplaatst na 19.00 uur krijgen 1 dag extra levertijd, dit heeft te maken met het tijdstip waarop de vervoerder de zendingen ophaalt bij Site4Cars. 

Voordelen van een hagelbeschermhoes bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om een hagelbeschermhoes gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen:

Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-2 werkdagen.
✅ Top-merk HailSuit, dit merk is van topkwaliteit.
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 19:00.
✅ Direct contact via WhatsApp!

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40