Auto hagelbescherminghoes

Een hagelbeschermhoes beschermt jouw auto tegen allerlei invloeden van buitenaf. Zoals de naam al doet vermoeden beschermt deze hoes tegen hagel, maar dat is zeker niet het enigste. Bij Site4Cars vindt je een hagel beschermhoezen van het merk Carpoint.

Carpoint | Hagelbeschermhoes maat L 1723262 online kopen bij Site4Cars
-6% van € 94,99 88,81

Levertijd 3-4 werkdagen

Carpoint | Hagelbeschermhoes maat M 1723261 online kopen bij Site4Cars
-6% van € 89,99 84,16

Levertijd 3-4 werkdagen

Carpoint | Hagelbeschermhoes maat S 1723260 online kopen bij Site4Cars
-6% van € 84,98 79,47

Levertijd 3-4 werkdagen

Carpoint | Hagelbeschermhoes maat XL 1723263 online kopen bij Site4Cars
-6% van € 99,98 93,50

Levertijd 3-4 werkdagen

Carpoint | Hagelbeschermhoes maat XXL 1723264 online kopen bij Site4Cars
-6% van € 109,99 102,85

Levertijd 3-4 werkdagen

Een hagelbeschermhoes online bestellen doe je bij Site4Cars

De auto heeft natuurlijk veel te verduren, niet alleen tijdens het rijden maar ook wanneer hij stilstaat. Vuil, stof, zon, vorst en andere weersomstandigheden hebben een negatieve invloed op de staat en vooral op de uitstraling van jouw auto. Hagel is helemaal vervelend, omdat dit deuken kan achterlaten in de auto. Met een hagelbeschermhoes kun je jouw auto hiertegen beschermen. Deze hoezen hebben een laag schuimrubbers waardoor ze optimaal beschermen tegen hagelstenen. Daarnaast is de autohoes UV-bestendig en voorzien van ventilatieopeningen. Ook roestvorming wordt met deze auto afdekhoes voorkomen. Met een hagelbeschermhoes bescherm je jouw auto dus zo goed mogelijk. Uiteraard ben je hiervoor bij Site4Cars aan het juiste adres!

Welke hagelbeschermhoes heb ik nodig?

Hoe weet je nu welke autohoes je nodig hebt? Wij hebben één type hagelbeschermhoes van het merk Carpoint. Hierin zit dus verder geen verschil. Het enige verschil is de maat. We hebben de maten S, M, L, Xl en XXL. Welke jij nodig hebt hangt natuurlijk af van het type auto dat je hebt, en dan met name de afmetingen hiervan. De maten van de hoezen staan in de productbeschrijving. Kom je er niet uit welke je nodig hebt? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen graag!

Hoe snel heb ik mijn hagelbeschermhoes in huis?

De levertijd verschilt per onderdeel. Per artikel wordt de levertijd aangegeven. In de meeste gevallen staat er aangegeven 'Levertijd binnen 2 werkdagen'. Dit betekent dat de werkdag na de dag van bestelling als eerste werkdag geldt. Dus bestel je een artikel maandag, dan mag je deze woensdag in huis verwachten. Een belangrijke rol hierin speelt het tijdstip waarop je de bestelling hebt geplaatst. Bestellingen geplaatst na 19.00 uur krijgen 1 dag extra levertijd, dit heeft te maken met het tijdstip waarop de vervoerder de zendingen ophaalt bij Site4Cars. 

Voordelen van een hagelbeschermhoes bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om een hagelbeschermhoes gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen:

Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-2 werkdagen.
✅ Top-merken Carpoint, dit merk is van topkwaliteit.
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 19:00.
✅ Direct contact via WhatsApp!

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40