Fietsendragers Dakmontage

Een fietsendrager is super handig om in huis te hebben, zodat je altijd je fiets mee kan nemen met jouw auto. Een van de opties is dan om een fietsendrager op je dak te monteren. Wij hebben hiervoor een aantal opties, onder andere van het merk Carpoint.

SBI | Fietsdrager universeel 0922606 online kopen bij Site4Cars
-31% van € 35,99 24,82

Tijdelijk niet leverbaar

Meer informatie

Een fietsendrager dakmontage online kopen doe je bij Site4Cars

Een fietsendrager is natuurlijk ideaal als je jouw fiets mee wil nemen met de auto, voor bijvoorbeeld een mooie fietstocht. Je kan deze natuurlijk op je trekhaak monteren, maar als je dit niet wil of geen trekhaak hebt is montage op het dak een goede optie. Deze zijn makkelijk op jouw dak te monteren wanneer je dakdragers hebt. Zo kan je zonder trekhaak toch gemakkelijk een of meerdere fietsen meenemen!

Voor welke fietsen is een fietsendrager dakmontage geschikt?

Een fietsendrager dakmontage is heel stabiel en kan vele kilo’s dragen. De wielhouders zijn verstelbaar waardoor je veel verschillende soorten fietsen kwijt kunt. Denk hierbij aan carbonfietsen, mountainbikes, racefietsen, stadsfietsen, damesfietsen maar zeker ook e-bikes! Hoewel de meeste fietsendragers dus ook e-bikes mee kunnen nemen moet je hier wel op het gewicht letten, deze zijn natuurlijk wat zwaarder dan andere fietsen. Blijf altijd onder het maximale draaggewicht. 

Hoe snel heb ik mijn fietsendrager dakmontage in huis?

De levertijd verschilt per onderdeel. Per artikel wordt de levertijd aangegeven. In de meeste gevallen staat er aangegeven 'Levertijd binnen 2 werkdagen'. Dit betekent dat de werkdag na de dag van bestelling als eerste werkdag geldt. Dus bestel je een artikel maandag, dan mag je deze woensdag in huis verwachten. Een belangrijke rol hierin speelt het tijdstip waarop je de bestelling hebt geplaatst. Bestellingen geplaatst na 19.00 uur krijgen 1 dag extra levertijd, dit heeft te maken met het tijdstip waarop de vervoerder de zendingen ophaalt bij Site4Cars.

Voordelen van een fietsendrager dakmontage bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om een fietsendrager dakmontage gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen:

Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-2 werkdagen.
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 19:00.
✅ Direct contact via WhatsApp!

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40