Fietsendrager Achterzijde Montage

Een fietsendrager is ideaal als je de fiets met je auto mee wil nemen. Je hebt meerdere opties om een fietsendrager te monteren, die we uiteraard bij Site4Cars allemaal aanbieden. Fietsendragers die je aan de achterzijde op de achterklep kunt monteren vind je op deze pagina!

Peruzzo | Fietsdrager Cruiser 3 fietsen 0922641 online kopen bij Site4Cars
-15% van € 78,99 66,91

Tijdelijk niet leverbaar

Meer informatie
Pro-User | Cross II Achterkant Fietsendrager 11208 online kopen bij Site4Cars
-15% van € 126,20 106,95

Meer dan 10 dagen levertijd

Saris | Fietsendrager Bones achter 2            fietsen 0922646 online kopen bij Site4Cars
-14% van € 194,99 168,61

Tijdelijk niet leverbaar

Meer informatie

Een fietsendrager achterzijde online kopen doe je bij Site4Cars

Een fietsendrager monteer je natuurlijk vaak op de trekhaak of op het dak. Heb je echter geen trekhaak en wil je een fietsendrager niet op het dak monteren, dan is een fietsendrager voor op je achterklap voor jou een hele goede oplossing. Deze fietsendragers zijn makkelijk te monteren en kunnen ook makkelijk meerdere fietsen vervoeren.  

Voor welke fietsen is een fietsendrager achterzijde geschikt?

Een fietsendrager achterzijde is heel stabiel en kan vele kilo’s dragen. De wielhouders zijn verstelbaar waardoor je veel verschillende soorten fietsen kwijt kunt. Denk hierbij aan carbonfietsen, mountainbikes, racefietsen, stadsfietsen, damesfietsen maar zeker ook e-bikes! Hoewel de meeste fietsendragers dus ook e-bikes mee kunnen nemen moet je hier wel op het gewicht letten, deze zijn natuurlijk wat zwaarder dan andere fietsen. Blijf altijd onder het maximale draaggewicht. Het kan ook per auto verschillen, let hier ook altijd op.  

Hoe snel heb ik mijn fietsendrager achterzijde in huis?

De levertijd verschilt per onderdeel. Per artikel wordt de levertijd aangegeven. In de meeste gevallen staat er aangegeven 'Levertijd binnen 2 werkdagen'. Dit betekent dat de werkdag na de dag van bestelling als eerste werkdag geldt. Dus bestel je een artikel maandag, dan mag je deze woensdag in huis verwachten. Een belangrijke rol hierin speelt het tijdstip waarop je de bestelling hebt geplaatst. Bestellingen geplaatst na 19.00 uur krijgen 1 dag extra levertijd, dit heeft te maken met het tijdstip waarop de vervoerder de zendingen ophaalt bij Site4Cars.

Voordelen van een fietsendrager achterzijde bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om een fietsendrager achterzijde gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen:

Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-2 werkdagen.
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 19:00.
✅ Direct contact via WhatsApp!

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40