Fietsendragers

Als je een fiets of meerdere fietsen mee wilt nemen met de auto is een fietsendrager natuurlijk een geweldig product. Zo kan je altijd makkelijk en snel je fiets meenemen met de auto. Wij hebben bij Site4Cars verschillende soorten fietsendragers, te weten; fietsendragers voor de achterzijde, fietsendragers voor dakmontage en fietsendragers voor de trekhaak. Daarnaast hebben we nog accessoires voor fietsendragers. Site4Cars biedt fietsendragers en accessoires aan van verschillende merken, waaronder Carpoint, Pro User, Spinder en Twinny-Load.

Fietsendragers online kopen doe je bij Site4Cars

Een fietsendrager is natuurlijk ideaal wanneer je een fiets, of meerdere fietsen, mee wil nemen met de auto. Dit kan zijn voor een mooi tochtje op de fiets maar ook wanneer je langer weggaat en graag je fiets mee wil nemen. Je hebt niet perse een trekhaak nodig, wij bieden ook fietsendragers aan voor op het dak of de achterklep. Zo zit er voor jou ook altijd een geschikte tussen. Een fietsendrager trekhaak kan 1 tot 3 fietsen dragen, met vaak een maximaal gewicht van ongeveer 60 kg. Mocht je vragen hebben of twijfelen welke fietsendrager voor jou het beste is, neem dan gerust contact met ons op!

Een fietsendrager trekhaak online kopen doe je bij Site4Cars

Een fietsendrager trekhaak is natuurlijk ideaal als je een fiets mee wil nemen met de auto, of dit nu is voor een mooi tochtje op de fiets of als je bijvoorbeeld een tijdje weg gaat en je fiets mee wil nemen. Bij ons vind je meerdere fietsendragers die je simpel op de trekhaak kunt monteren, door middel van een gepatenteerde snelkoppeling.. De meeste varianten zijn inklapbaar waardoor de kofferbak toegankelijk blijft. Door de fietsendrager simpelweg aan de kant te klappen kun je de kofferbak gewoon open doen. 

Voor welke fietsen is een fietsendrager geschikt?

Het hangt er vanaf waar je de fietsendrager monteert als we kijken voor welke fietsen een fietsendrager geschikt is. Een fietsendrager is heel stabiel en kan vele kilo’s dragen. De wielhouders zijn verstelbaar waardoor je veel verschillende soorten fietsen kwijt kunt. Denk hierbij aan carbonfietsen, mountainbikes, racefietsen, stadsfietsen, damesfietsen maar zeker ook e-bikes! Hoewel de meeste fietsendragers dus ook e-bikes mee kunnen nemen moet je hier wel op het gewicht letten, deze zijn natuurlijk wat zwaarder dan andere fietsen. Blijf altijd onder het maximale draaggewicht.

Hoe snel heb ik mijn fietsendrager in huis?

De levertijd verschilt per onderdeel. Per artikel wordt de levertijd aangegeven. In de meeste gevallen staat er aangegeven 'Levertijd binnen 2 werkdagen'. Dit betekent dat de werkdag na de dag van bestelling als eerste werkdag geldt. Dus bestel je een artikel maandag, dan mag je deze woensdag in huis verwachten. Een belangrijke rol hierin speelt het tijdstip waarop je de bestelling hebt geplaatst. Bestellingen geplaatst na 18.00 uur krijgen 1 dag extra levertijd, dit heeft te maken met het tijdstip waarop de vervoerder de zendingen ophaalt bij Site4Cars.

Voordelen van een fietsendrager bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om een fietsendrager gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen:

Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-2 werkdagen.
Top-merken zoals Carpoint, Pro User, Spinder en Twinny-Load, deze merken staan garant voor kwaliteit. 
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 18:00.
✅ Direct contact via WhatsApp!

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40