Extern comfort

Ook voor allerlei onderdelen voor het exterieur van je auto ben je bij Site4Cars aan het juiste adres. Op deze pagina vind je Anti-static strips. Heb je vragen over een van de producten? Neem dan contact op met een medewerker van Site4Cars en we helpen je graag verder! Je kan ons ook bereiken via een livechat of via WhatsApp!

Mister | Anti-static strip Mister                krt.10st. 0510025 online kopen bij Site4Cars
-26% van € 68,99 51,23

Levertijd 3-4 werkdagen

Anti-static strips online kopen doe je bij Site4Cars

Met een anti-static strip wordt het teveel aan elektrische lading in jouw auto afgevoerd. Hiermee voorkom je dat je een schok krijgt bij het openen of sluiten van jouw autodeur. Daarnaast voorkomt de strip radiostoring en kan het er voor zorgen dat de eventuele wagenziekte afneemt.

Hoe snel heb ik mijn anti-static strips in huis?

De levertijd verschilt per onderdeel. Per artikel wordt de levertijd aangegeven. Dit wordt automatisch bijgewerkt door het systeem, op basis van de actuele voorraad, zodat je altijd vooraf weet wanneer je jouw product in huis kunt verwachten. Een belangrijke rol hierin speelt het tijdstip waarop je de bestelling hebt geplaatst. Bestellingen geplaatst na 19.00 uur krijgen 1 dag extra levertijd, dit heeft te maken met het tijdstip waarop de vervoerder de zendingen ophaalt bij Site4Cars. 

Voordelen van anti-static strips bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om anti-static strips gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen:

✅ Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-2 werkdagen.
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 19:00.
✅ Direct contact via WhatsApp!

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40