Dakkoffer accessoires

Heb je een dakkoffer, of wil je er een kopen, en ben je daarnaast ook op zoek naar accessoires? Ook dan ben je bij Site4Cars natuurlijk aan het juiste adres. Bekijk ons assortiment hieronder. Heb je vragen? Neem dan contact op met een medewerker van Site4Cars en we helpen je graag met het vinden van de juiste dakkoffer! Je kan ons ook bereiken via een livechat of via WhatsApp!

Mont Blanc | Mont Blanc Adapter           installatiekit Activa+ 0946601 online kopen bij Site4Cars
43,77

Tijdelijk niet leverbaar

Meer informatie
Mont Blanc | Mont Blanc Adapter           installatiekit Activa+ 0946610 online kopen bij Site4Cars
43,77

Tijdelijk niet leverbaar

Meer informatie
Twinny-Load | Twinny Load 62.99.02104 Geleidebus 75 mm 7902104 online kopen bij Site4Cars
19,78

Tijdelijk niet leverbaar

Meer informatie

Dakkoffers accessoires online kopen doe je bij Site4Cars

Een dakkoffer is handig voor vele dingen, maar natuurlijk vooral voor wanneer je op vakantie gaat. Of het wintersport of zomervakantie is, met een dakkoffer win je extra opbergruimte. Naast een goede dakkoffer heb je natuurlijk ook dakdragers nodig, maar dan ben je er nog niet altijd. Daarom vind je hier dakkoffer accessoires. We hebben op deze pagina onder andere adapters, geleidebuizen, montagesets, koppelstukken en meer. Weten hoe je een dakkoffer moet monteren? Bekijk dan de dakkoffers pagina, daar vind je een filmpje met uitleg!

Hoe snel heb ik mijn dakkoffers accessoires in huis?

De levertijd verschilt per onderdeel. Per artikel wordt de levertijd aangegeven. Dit wordt automatisch bijgewerkt door het systeem, op basis van de actuele voorraad, zodat je altijd vooraf weet wanneer je jouw product in huis kunt verwachten. Een belangrijke rol hierin speelt het tijdstip waarop je de bestelling hebt geplaatst. Bestellingen geplaatst na 18.00 uur krijgen 1 dag extra levertijd, dit heeft te maken met het tijdstip waarop de vervoerder de zendingen ophaalt bij Site4Cars. 

Voordelen van dakkoffers accessoires bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om dakkoffers accessoires gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen:

✅ Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-2 werkdagen.
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 18:00.
✅ Direct contact via WhatsApp!

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40