Dakkoffers en toebehoren

Ben je op zoek naar een dakkoffer? Dan ben je bij Site4Cars aan het juiste adres! Wij hebben heel veel verschillende universele dakkoffers, van merken zoals Thule, Twinny Load en AutoStyle dakkoffers. Ook voor dakkoffers toebehoren ben je hier op de goede plek. Bekijk ons assortiment hieronder. Heb je vragen over een dakkoffer of wil je weten welke het meest geschikt is? Neem dan contact op met een medewerker van Site4Cars en we helpen je graag met het vinden van de juiste dakkoffer! Je kan ons ook bereiken via een livechat of via WhatsApp!

Dakkoffers en toebehoren online kopen doe je bij Site4Cars

Het is tegenwoordig heel makkelijk om online een dakkoffer voor jouw auto te kopen! 

Zoek naar de juiste dakkoffer voor jouw auto en jouw behoefte. Kijk vervolgens naar alle specificaties om er zeker van te zijn dat je de juiste dakkoffer besteld. Wij gaan de bestelling zo snel mogelijk behandelen en je dakkoffer wordt binnen 1 a 2 werkdagen thuis geleverd. Het belangrijkste is om goed te kijken hoe groot de dakkoffer moet zijn, en welk gewicht de dakkoffer kan dragen. Weten hoe je een dakkoffer moet monteren? Bekijk dan de dakkoffers pagina, daar vind je een filmpje met uitleg!

Koop ook meteen je dakkoffer toebehoren!

Met een dakkoffer alleen ben je er natuurlijk nog niet. Je hebt hoe dan ook dakdragers nodig, en wellicht ook dakkoffer accessoires of dakkoffer adapters. Wij hebben allerlei universele dakdragers van onder andere Mont Blanc en Thule. Daarnaast hebben we accessoires zoals een geleidebuis of een koppelstuk, adapters, dakdragersets, aliminium dakdragers en ook voetensets. Kortom, alles wat betreft dakkoffers is hier te vinden!

Hoe snel heb ik mijn dakkoffers en toebehoren in huis?

De levertijd verschilt per onderdeel. Per artikel wordt de levertijd aangegeven. Dit wordt automatisch bijgewerkt door het systeem, op basis van de actuele voorraad, zodat je altijd vooraf weet wanneer je jouw product in huis kunt verwachten. Een belangrijke rol hierin speelt het tijdstip waarop je de bestelling hebt geplaatst. Bestellingen geplaatst na 19.00 uur krijgen 1 dag extra levertijd, dit heeft te maken met het tijdstip waarop de vervoerder de zendingen ophaalt bij Site4Cars. 

Voordelen van dakkoffers en toebehoren bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om dakkoffers en toebehoren gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen:

✅ Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-2 werkdagen.
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 19:00.
✅ Direct contact via WhatsApp!

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40