Borstels

Om je auto goed schoon te maken zijn borstels ideaal. Bepaalde plekken zijn lastig te bereiken en speciale velgenborstels zijn bijna onmisbaar voor het onderhoud van jouw auto. Heb je vragen over een van de producten? Neem dan contact op met een medewerker van Site4Cars en we helpen je graag verder! Je kan ons ook bereiken via een livechat of via WhatsApp!

Auto borstel online kopen doe je bij Site4Cars

Hier vind je allerlei velgenborstels, ook te bestellen in een setje. Hiermee kun je jouw velgen grondig reinigen zonder schade toe te brengen aan de velgen. Daarnaast hebben we nog allerlei andere borstels. Zo hebben we wasborstels van paardenhaar, aquablasters, een water brush, een wheel brush en meer. Alle borstels die je nodig hebt om jouw auto veilig en goed schoon te maken zijn hier te vinden!

Hoe snel heb ik mijn auto borstels in huis?

De levertijd verschilt per onderdeel. Per artikel wordt de levertijd aangegeven. Dit wordt automatisch bijgewerkt door het systeem, op basis van de actuele voorraad, zodat je altijd vooraf weet wanneer je jouw product in huis kunt verwachten. Een belangrijke rol hierin speelt het tijdstip waarop je de bestelling hebt geplaatst. Bestellingen geplaatst na 18.00 uur krijgen 1 dag extra levertijd, dit heeft te maken met het tijdstip waarop de vervoerder de zendingen ophaalt bij Site4Cars. 

Voordelen van auto borstels bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om auto borstels gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen:

✅ Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-2 werkdagen.
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 18:00.
✅ Direct contact via WhatsApp!

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40