Autohoes

Een autohoes biedt de optimale bescherming voor jouw auto, zowel binnen als buiten. Binnen biedt een hoes vooral bescherming tegen stof en vuil, buiten met name tegen de weersomstandigheden. Voor elke auto zijn er geschikte autohoezen, en uiteraard ben je bij Site4Cars aan het juiste adres voor jouw autohoes. Wij hebben deze van het merk Carpoint.

Carpoint | Autohoes Polyester L                    470x175x120cm 1723272 online kopen bij Site4Cars
34,49

Tijdelijk niet leverbaar

Meer informatie

Een autohoes online kopen doe je bij Site4Cars

Om je auto dus optimaal te beschermen is een autohoes een goede optie. Je hebt autohoezen voor elke soort auto, in verschillende maten. Regen, sneeuw, stof, zand, insecten en andere invloeden van buitenaf laten geen sporen meer achter op jouw auto. Zo behoudt je auto zijn mooie uitstraling. Bovendien hoef je auto minder vaak te wassen, heb je geen last van roest en hoef je ook niet te krabben bij vorst. Voor echt slecht weer, zoals hagel, zijn er ook speciale hoezen die we natuurlijk bij Site4Cars aanbieden. 

Welke autohoes heb ik nodig?

Hoe weet je nu welke autohoes je nodig hebt? Wij hebben één type autohoes van het merk Carpoint. Hierin zit dus verder geen verschil. Het enige verschil is de maat en de auto waarvoor hij bestemd is. Zo hebben we bijvoorbeeld hoezen voor een MPV en voor een stationwagen. Als je kiest voor een stationwagen kun je weer kiezen voor bijvoorbeeld S of M. De afmetingen staan er ook altijd bij. Mocht je er niet uitkomen kun je natuurlijk altijd contact opnemen. 

Hoe snel heb ik mijn autohoes in huis?

De levertijd verschilt per onderdeel. Per artikel wordt de levertijd aangegeven. In de meeste gevallen staat er aangegeven 'Levertijd binnen 2-3 werkdagen'. Dit betekent dat de werkdag na de dag van bestelling als eerste werkdag geldt. Dus bestel je een artikel maandag, dan mag je deze woensdag in huis verwachten. Een belangrijke rol hierin speelt het tijdstip waarop je de bestelling hebt geplaatst. Bestellingen geplaatst na 19.00 uur krijgen 1 dag extra levertijd, dit heeft te maken met het tijdstip waarop de vervoerder de zendingen ophaalt bij Site4Cars. 

Voordelen van een autohoes bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om een autohoes gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen:

Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-2 werkdagen.
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 19:00.
✅ Direct contact via WhatsApp!

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40