Bescherm hoezen

Een beschermhoes biedt de optimale bescherming voor jouw auto, zowel binnen als buiten. Binnen biedt een hoes vooral bescherming tegen stof en vuil, buiten met name tegen de weersomstandigheden. Voor elke auto zijn er geschikte beschermhoezen, en uiteraard ben je bij Site4Cars aan het juiste adres voor jouw autohoes. Wij hebben deze in meerdere soorten, van verschillende merken. Heb je vragen over een van de producten? Neem dan contact op met een medewerker van Site4Cars en we helpen je graag verder! Je kan ons ook bereiken via een livechat of via WhatsApp!

Beschermhoezen online kopen doe je bij Site4Cars

Om je auto optimaal te beschermen is een beschermhoes een goede optie. Wij hebben autohoezen, autodakhoezen, auto hagelbescherminghoezen en HailSuit.Je hebt autohoezen voor elke soort auto, in verschillende maten. Regen, sneeuw, stof, zand, insecten en andere invloeden van buitenaf laten geen sporen meer achter op jouw auto. Zo behoudt je auto zijn mooie uitstraling. Bovendien hoef je auto minder vaak te wassen, heb je geen last van roest en hoef je ook niet te krabben bij vorst. Voor echt slecht weer, zoals hagel, zijn er ook speciale hoezen die we natuurlijk bij Site4Cars aanbieden. 

Hoe snel heb ik mijn beschermhoezen in huis?

De levertijd verschilt per onderdeel. Per artikel wordt de levertijd aangegeven. Dit wordt automatisch bijgewerkt door het systeem, op basis van de actuele voorraad, zodat je altijd vooraf weet wanneer je jouw product in huis kunt verwachten. Een belangrijke rol hierin speelt het tijdstip waarop je de bestelling hebt geplaatst. Bestellingen geplaatst na 19.00 uur krijgen 1 dag extra levertijd, dit heeft te maken met het tijdstip waarop de vervoerder de zendingen ophaalt bij Site4Cars. 

Voordelen van beschermhoezen bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om beschermhoezen gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen:

✅ Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-2 werkdagen.
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 19:00.
✅ Direct contact via WhatsApp!

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40