Armster Armsteunen

Heb jij die auto die niet voorzien is van een armsteun tussen de voorstoelen, maar je wil dolgraag dit comfort in je auto? Goed dat je ons gevonden hebt! Bij Site4Cars vind je de juiste armsteun voor jouw auto. Iedere Armster armsteun is ontworpen specifiek voor jouw auto met de montagepunten op de juiste plaats. Montage kun je zelf verzorgen en binnen 15 minuten heb je het gewenste comfort toegevoegd aan je auto. 


Waarom een Armster armsteun inbouwen?

Heb jij een auto waar standaard geen armsteun in bevestigd is? Dan heb je nu de mogelijkheid om deze op een relatief eenvoudige manier te kopen en zelf te monteren. De armsteunen van het merk Armster zijn zo ontworpen dat je deze zelf kunt monteren. Door het ergonomische ontwerp van de armsteun voeg je per direct extra comfort toe aan je auto. Waar laat je je rechterarm tijdens het rijden? Dat is geen zorg meer, maar een automatisme door het inbouwen van de Armster armsteun. De Rati armsteunen worden ook als eerste montage gemonteerd door diverse auto fabrikanten zoals Ford, Peugeot, Dacia, Citroen en Opel en voldoet daarmee aan de hoogste eisen.

Welke Armster armsteun past in jouw auto? Vind online de juiste armsteun.

Alle Armster armsteunen zijn specifiek ontworpen voor iedere auto afzonderlijk. Middels de toepassingslijst die te vinden is bij de informatie van de armsteunen kun je gemakkelijk vinden welke Armster armsteunen in jouw auto gemonteerd kunnen worden. Per auto kunnen er mogelijk meerdere modellen gemonteerd worden. Dit vind je terug in de toepassingslijst. Zodra de armsteun aangegeven wordt op jouw auto dan komen de bevestigingspunten overeen met de bevestigingspunten in jouw auto. De montage is redelijk eenvoudig en de meeste armsteunen zijn binnen 15 minuten te monteren.

Wat zijn de specificaties van de diverse armsteunen?

  • Makkelijk zelf te monteren
  • Verstelbaar in meerdere posities
  • Opklapbaar tussen de voorstoelen
  • Praktische opbergruimte in de armsteun
  • Voldoet aan OE specificaties

Wil je een Armster armsteun kopen voor je auto maar lukt het niet om een keuze te maken of ben jen niet zeker van welke armsteun je nodig hebt voor jouw auto? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder.


WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40