Auto aanstekerdozen

Tijdens het rijden is het vaak handig als je onderweg even je telefoon of andere apparatuur kunt opladen, en soms is het makkelijk om een aansteker bij de hand te hebben. Zeker bij langere afstanden is dit prettig. Uiteraard is dit bij Site4Cars te verkrijgen. Bekijk ons assortiment hieronder!

Helaas zijn er geen artikelen gevonden.

Aanstekerdozen online kopen doe je bij Site4Cars

Een aanstekerdoos kun je uiteraard gebruiken als aansteker, zoals de naam al zegt. Daarnaast kun je ook je telefoon of andere elektronische apparaten mee opladen via een USB-verbinding. Een aantal van de dozen in ons assortiment kun je zelfs gebruiken als stopcontact en hebben meerdere aansluitingen. Mocht je vragen hebben over een van de producten, neem dan gerust contact met ons op. Een van onze medewerkers helpt je graag verder!

Hoe snel heb ik mijn aanstekerdoos in huis?

De levertijd verschilt per onderdeel. Per artikel wordt de levertijd aangegeven. Dit wordt automatisch bijgewerkt door het systeem, op basis van de actuele voorraad, zodat je altijd vooraf weet wanneer je jouw product in huis kunt verwachten. Een belangrijke rol hierin speelt het tijdstip waarop je de bestelling hebt geplaatst. Bestellingen geplaatst na 19.00 uur krijgen 1 dag extra levertijd, dit heeft te maken met het tijdstip waarop de vervoerder de zendingen ophaalt bij Site4Cars. 

Voordelen van een aanstekerdoos bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om een aanstekerdoos gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen:

✅ Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-2 werkdagen.
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 19:00.
✅ Direct contact via WhatsApp!

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40