Caravan toebehoren

Wanneer je een caravan hebt of wilt kopen weet je dat het niet alleen maar lekker op vakantie gaan zal zijn. Je hebt verschillende onderdelen nodig om je caravan te kunnen vervoeren, op te zetten of te onderhouden. Dit soort caravan toebehoren is uiteraard bij Site4Cars te verkrijgen. Bekijk ons assortiment hieronder!

Welke onderdelen voor mijn caravan vind ik hier?

Een caravan heeft heel veel onderdelen en benodigd toebehoren. Op deze pagina hebben we eigenlijk alles op dat gebied. Denk aan een koppelingsslot, afdekhoezen voor de koppeling, hangsloten, kogeldrukmeters, verschillende oprijplaten, opberboxen, een wielkeg en nog veel meer. Kortom, heb je iets nodig voor je caravan dan ben je hier of op de caravan accessoires pagina op de goede plek! Mocht je vragen hebben over een van de producten of wil je weten welke je het beste kunt nemen in jouw situatie, neem dan gerust contact met ons op. Een van onze medewerkers helpt je graag verder!

Hoe snel heb ik mijn caravan toebehoren in huis?

De levertijd verschilt per onderdeel. Per artikel wordt de levertijd aangegeven. Dit wordt automatisch bijgewerkt door het systeem, op basis van de actuele voorraad, zodat je altijd vooraf weet wanneer je jouw product in huis kunt verwachten. Een belangrijke rol hierin speelt het tijdstip waarop je de bestelling hebt geplaatst. Bestellingen geplaatst na 19.00 uur krijgen 1 dag extra levertijd, dit heeft te maken met het tijdstip waarop de vervoerder de zendingen ophaalt bij Site4Cars. 

Voordelen van caravan toebehoren bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om caravan toebehoren gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen:

✅ Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-2 werkdagen.
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 19:00.
✅ Direct contact via WhatsApp!

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40