Caravan accessoires

Als je een caravan bezit, of van plan bent om er een te kopen of huren, dan weet je dat er veel meer bij komt kijken. Tijdens de reis en het verblijf in een caravan heb je een hoop dingen nodig, waaronder de nodige caravan accessoires. Uiteraard is dit bij Site4Cars te verkrijgen. Bekijk ons assortiment hieronder!

SBI | Opstapje zw.2 trede caravan             300kg 0420001 online kopen bij Site4Cars
-37% van € 39,98 25,37

Tijdelijk niet leverbaar

Meer informatie

Welke onderdelen voor mijn caravan vind ik hier?

Bij het kamperen met een caravan komt veel kijken. Op deze pagina vind je handige zaken zoals een opstapje, stabilisatievoeten, trekhaakdoppen en schoonmaakmiddelen. Zo maak je jouw reis en vakantie nog relaxter. Als je op zoek bent naar caravan accessoires en andere zaken, kijk dan ook eens op de caravan toebehoren pagina. Op een van deze pagina’s vind je alles wat je nodig hebt. Mocht je vragen hebben over een van de producten of wil je weten welke je het beste kunt nemen in jouw situatie, neem dan gerust contact met ons op. Een van onze medewerkers helpt je graag verder!

Hoe snel heb ik mijn caravan accessoires in huis?

De levertijd verschilt per onderdeel. Per artikel wordt de levertijd aangegeven. Dit wordt automatisch bijgewerkt door het systeem, op basis van de actuele voorraad, zodat je altijd vooraf weet wanneer je jouw product in huis kunt verwachten. Een belangrijke rol hierin speelt het tijdstip waarop je de bestelling hebt geplaatst. Bestellingen geplaatst na 19.00 uur krijgen 1 dag extra levertijd, dit heeft te maken met het tijdstip waarop de vervoerder de zendingen ophaalt bij Site4Cars. 

Voordelen van caravan accessoires bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om caravan accessoires gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen:

✅ Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-2 werkdagen.
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 19:00.
✅ Direct contact via WhatsApp!

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40