12/24V Schakelaars

Bij het gebruik van je auto, en bijbehorende of juist helemaal andere zaken, komt uiteraard ook vaak stroom kijken. Een van de dingen die je vaak nodig hebt is een drukschakelaar. Uiteraard ben je hiervoor bij Site4Cars aan het juiste adres. Wij hebben allerlei 12/24V drukschakelaars in het assortiment Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen!

Helaas zijn er geen artikelen gevonden.

Drukschakelaars 12/24 V online kopen doe je bij Site4Cars

Op deze pagina vind je allerlei soorten drukschakelaars, in verschillende kleuren en met verschillende hendels. Zo hebben we schakelaars met een knop, hendels en trekschakelaars. Deze zijn geschikt voor 12/14 Volt. Twijfel je welke geschikt is of heb je vragen over een van de producten? Neem dan gerust contact met ons op, een van onze medewerkers helpt je graag verder!

Hoe snel heb ik mijn 12/24 V drukschakelaars in huis?

De levertijd verschilt per onderdeel. Per artikel wordt de levertijd aangegeven. Dit wordt automatisch bijgewerkt door het systeem, op basis van de actuele voorraad, zodat je altijd vooraf weet wanneer je jouw product in huis kunt verwachten. Een belangrijke rol hierin speelt het tijdstip waarop je de bestelling hebt geplaatst. Bestellingen geplaatst na 19.00 uur krijgen 1 dag extra levertijd, dit heeft te maken met het tijdstip waarop de vervoerder de zendingen ophaalt bij Site4Cars. 

Voordelen van 12/24 V drukschakelaars bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om 12/24 V drukschakelaars gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen:

✅ Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-2 werkdagen.
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 19:00.
✅ Direct contact via WhatsApp!

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40